15 kilogramm felesleg leadása? (Bővebben lent)
Üdv,
Érdekelne hogy napi 3 óra edzéssel(futás ill. szálkásítás (konditeremben)) napi 3x étkezéssel mennyi idő alatt sikerülhet KÖRÜLBELÜL leadni 15kg felesleget? Jelenleg kereken 100 Kg vagyok, és 185 cm. 19 éves férfi. Testtömeg index: 29,22. Nem rendelkezem krónikus betegséggel.
Kondiban szálkásítás? Mivel? Ez érdekelne. Tényleg.
Kérdésedre a válasz: napi 3 óra edzés szerintem sok. A szervezetnek, izmoknak pihenni kell, különben hosszú távon megbosszulja. Tarts néha szünnapot.
A mozgás egy tök jó dolog, de az étkezési szokásaidon is változtatnod kell, anélkül nem sokra mész.
Első körben hagyd el a cukros/édesítszeres, finomlisztes cuccokat és a túl fűszeres ételeket.
Én ilyen intenzív mozgás mellett és ha változtatsz az étkezési szokásodon, 3-4 hónapot tippelnék. De fél év alatt 100% a siker.
Üdv,
Először is köszönöm a gyors választ!
Kérdésedre válaszolva: Kisebb súlyzóval, több ismétlésszámmal. Eddig is kerültem a cukros, édes ételeket. Rendben megfogadom a tanácsod, valóban sok a napi 3 óra edzés. Heti 3 edzés? Hétfő, Szerda, Péntek?
Igen, az tökéletes! Bár lehet naponta mozogni, de nem ennyire intenzíven.:) Szünnap mindenképpen kell.
A súlyzóval NEM lehet szálkásítani....boxzsákkal igen:)
A súlyzós edzések bekeményítik, megkötik az izmot, ami a szálkásításnál nem megengedett. Hidd el tudom:) Jó kis fekvtámaszok különböző kéztartásokkal, vagy a láb magasabbra tételével mint a kéz...az fincsi...és nagyon nehéz:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!