Fogynom kéne? Mennyit? Hogyan? : egy 14éves lány.
Figyelt kérdés
kb. 180 cm vagyok és 61-62 kiló.. hogyan tudnék lefogyni és mennyit kéne?? nem tudom, hogy mit egyek és hogyan?? edzeni eljárok, de nagyon nehezen mennek le a kg/dkg-ok..2012. júl. 14. 17:17
11/19 A kérdező kommentje:
fogyózni és koplalni nem akarok. csak nem értem hogy miért mennek le rólam lassan a kg-ok, ha sportolok és semmi hizlaló kaját nem eszek.
2012. júl. 25. 19:46
12/19 anonim válasza:
Formálnod kéne a tested, nem fogynod. Egészséges életmód (a közhiedelemmel ellentétben belefér a csokoládé, de csak ha jó minőségű fekete) és sport.
Futás, biciklizés, intervallum edzések, hasizomgyakorlatok váltogatása.
És nem csak lötyögni kell a gépeken, hanem zúzni!
13/19 A kérdező kommentje:
Sportolok heti 3-5szor attól függ hogy engedi az időm..és nem lötyögök a gépen, időm sincs rá igazán.!
2012. szept. 1. 23:19
14/19 poiu válasza:
A valódi kérdés nem az, hogy miért nem mennek le a kilók, hanem az, hogy miért nem mennek föl.
15/19 anonim válasza:
loll a masik oral szexet ajanl :|
16/19 anonim válasza:
Igaz fiú vagyok, és diszkrét 190 cm, 62 kg. és én azt mondom, hogy inkább híznod kellene, mint fogyni. Még mindig kicsit soványnak tartom magam, és szerintem neked is jobban állna, ha kicsit híznál.
17/19 poiu válasza:
Nem hízni kell, hanem izmosodni....
18/19 anonim válasza:
Kicsit sovany vagy , de az a fo hogy te erezd magadat jol.Ne akarj tobbet fogyni.
19/19 anonim válasza:
Nagyra nőttél kisasszony:) Inkább még szedj fel egy-két kilót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!