Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért kell mindent ennyire...

Miért kell mindent ennyire eltúlozni? Lásd pl. a flabélos téma.

Figyelt kérdés

Oké, biztosan használ valamennyit, na de az, hogy csökkenti a koleszterint, meg hogy 50 percnyi edzésnek felel meg 10 perc álldogálás. Az agyam eldobom!

Tegnap kipróbáltam, tehát nem a levegőbe beszélek.

Tényleg elhiszik az emberek, hogy ettől majd lefogynak 20 kilót? Vagy a fogyibogyóktól?

Úristen, miért ilyen alacsony a kerítés??? :)

2012. júl. 14. 15:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Olvass már el egy-két kérdést alattad.

Az is megdöbbentő, hogy valaki ennyi ésszel személyit kapott és nem egy ketrecet.

2012. júl. 14. 15:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezt nekem szántad?
2012. júl. 14. 16:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Igazad van, és hogy miért hiszik el?Mert könnyebb abban hinni hogy nem kell jól kajálni, nem kell megmozdulni és jól fognak kinézni...Az a nagy helyzet hogy sz*rnak bele magasról az egészbe,persze a nyafogás az megy hogy jaj én mindent megpróbáltam igen a nevetséges diétákat, amiket valami elmeroggyant talál ki, meg ezeket a csodagépeket..Az utolsó lépés pedig az hogy elhitetik magukkal hogy nem tudunk lefogyni, mert ilyen a genetikánk...holott akinek nincs nagyon súlyos hormonbetegsége az nézhet ki JÓL de átlagos szint mindenki számára sima ügy lenne.
2012. júl. 14. 16:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Úgy értem, ez a kérdés feltevőkre vonatkozik.

Nézz körül a Norbi facebook oldalán.

Norbi, aki jelenleg egy közepesen fos "3 hónapja edzek" fitnesz pojáca szintjét hozza, kitalálta a "paraszt diétát". Diétázzunk kolbásszal, zsírral, szalonnával. Ezer hsz, lájk, közötte beírva "nagyon köszi Norbi erre vártam, várom a csodát". No comment.

2012. júl. 14. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!