Szóval hashajtó téma?
Hát igen. Az örök vitatéma :)
nade én most itt őszinte leszek veled. Én kipróbáltam. 8 hónapig szedtem Szűztea kapszulát. Az első két hónapban a belem ki.tam tőle, de végigcsináltam a 8 hónapot. Eredmény? 4 kiló minusz a 8 hónap alatt.
Mikor abbahagytam, 5 hónapon belül 6 kiló jött vissza!!! Pedig vigyáztam az étkezésre.
Azóta már okosabb vagyok. 6 után nem eszem, minden nap biciklizek, minden második nap futok is 40 percet. (Már lement 8 kiló. És így szeretnék "élni" a továbbiakban is, mert a sport nemcsak fogyást adott, hanem lendületet, jókedvet is) :) Próbáld ki!
A hashajtó baromira nem jó ötlet! Bele nem halsz, de nem is kellemes, viszont garantáltan nem lesz hatása!
Szóval csak egyetértő és helyeslő válaszokat vársz, amik azt mondják, amit hallani akarsz?
Szerinted ha a fogyást ilyen egyszerűen meg lehetne oldani, akkor lennének kövér emberek?
Komolyan, nem ki értem a kérdést!!
De biztosan azt sem hallottad, hogy ha valakinek hasmenése van, pár nap után kórházba kerülhet, mert egyszerűen kiszárad.
Meg biztosan azt sem hallottad, hogy az egészség meg a halál között azért vannak fokozatok, mint pl. hogy saját magad teszed beteggé.
Csak azt nem értem, ha úgyis azonnal kiadod, minek eszed meg. Egy csomót spórolhatnál vele.
"Csak azt nem értem, ha úgyis azonnal kiadod, minek eszed meg. Egy csomót spórolhatnál vele."
Ez talált:DD
szia!
Én a Csala Zusza teát ittam. Hát, nem mondom hogy az annyira hashajó, de azért rendesen meggyorsította az anyagcserémet. 3 hónap alatt 3 kiló 6000 Ft-ért.
Nem híztam vissza... de sztem inkább csak azért, mert átváltottam egy hatékonyabb diétára, meg napi 1,5 órát bicikliztem. Most tornázok, és sokkal hatékonyabb mint amikor csak a teát ittam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!