Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Dagadt vagyok szerintetek?...

Dagadt vagyok szerintetek? /képpel/

Figyelt kérdés
kepfeltoltes.hu/111004/F_nyk_p-0322_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2012. júl. 13. 21:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Elkezdenélek én is babusgatni, hogy jajj, nem vagy dagadt, ne a médiának higgy, de te tudod magadról, hogy nem vagy az.

Én se vagyok egy modell alkat (nem is leszek az, bár dolgozom a felesleg leadásán), de aki dagadtnak érzi magát nem vesz fel egy ilyen hátul full kivágott, alapból szinte átlátszó pólót. Mellesleg nem is gyakran pakolja fel magát ide. ;) Máshol akard növelni az egódat kérlek.

2012. aug. 3. 16:05
 22/28 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló, hozzámjössz? :D
2012. aug. 3. 21:26
 23/28 anonim ***** válasza:
Tök mindegy hogy dagadt vagy-e vagy sem, de vágd ki a pólódból a címkét, mert az baromi igénytelen, mikor egy teljesen átlátszó pólónak látszik a címkéje!
2012. aug. 3. 21:36
 24/28 anonim ***** válasza:
86%

tegnapelőtt 15:36

A fitness modelleknek ekörül forog az életük, ez a munkájuk, ebből és ezért élnek.

Egy átlag ember nem tud ennyi időt és energiát belefektetni a külsejébe sajnos.

Arról nem beszélve, hogy a képek jó részéről üvölt a photoshop....

Az meg, hogy "hogy kéne kinénzi"... Nem érzed egy kicsit erősnek, hogy egy emberként kijelents ilyet?

Én is mondhatnám, itt a példa, hogy kéne kinézni:

[link]

De ezt nem 1 személy fogja eldönteni...

2012. aug. 5. 10:02
 25/28 A kérdező kommentje:
de mi?Most akkor rossz az alakom? Ne a pólómról beszéljetek már,mert leszarom a pólóm.Engem az alakom érdekel.
2012. aug. 5. 11:32
 26/28 anonim ***** válasza:
Semmi gond az alakoddal...
2012. aug. 5. 13:20
 27/28 anonim ***** válasza:
jó az alakod.. csak azért mondják h nem mert rühellik a tinip***ákat, akik képeket töltögetnek fel magukról:D
2012. aug. 6. 00:02
 28/28 Máté1999 válasza:

Vagy testképzavaros vagy, vagy tényleg csak az egód akarod növelni...

De valaki aki szégyenli az alakját, nem vesz fel egy feszülős, kivágott felsőt...

2012. dec. 12. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!