Papdanne kérdése:
13 éves fiú vagyok. Kb 160 centi,55 kg. kb 2 hete elkezdtem 15-20 percet futni minden nap, kerülöm a kalóriákat és mindent, ami hizlal. (? ) (lent)
Figyelt kérdés
Minden nap megcsinálok 50 hasprést,30-szor tárogatok 2 db 3 kg-os súlyzókkal (mellizom), és minden nap csinálok áthúzást hajlított karral,5 kg-os súlyzóval. Ha ezt még csinálom kb 2 hétig, elég ahhoz, hogy fogyjak, izmosodjak?2012. júl. 12. 20:58
1/4 anonim válasza:
ne csak két hétig csináld,akkor már.
Amúgy ilyen fiatalon nem szabad súlyt emelni mert még növésben vagy. Inkább fuss.
2/4 anonim válasza:
13 évesen pont annyi voltam mint te. De én inkább hízókúráztam. 17/f
3/4 anonim válasza:
Futás az jó, meg a hasazás is. De próbálj mindig emelni egy picit a távon, pl. hetente, felülésből is próbálj mindig többet csinálni.
Viszont a tárogatás és az áthúzás hülyeség, szerintem. Próbálj inkább alapgyakorlatokat csinálni: fekvőtámasz, 4ütemű fekvőtámasz, húzódzkodás, tolódzkodás, guggolás. Esetleg menj el néha valamerre: egy pár napos evezős túrára vagy bringázd körbe a balatont, ilyenek. Különben monoton lesz és könnyen feladhatod emiatt.
4/4 anonim válasza:
az 55kg az még nem olyan sok,hogy fogyóznod kéne. elég annyi,hogy néha mozogj valamit és ne edd magad tele édesséégel.mivel 13 vagy,még csak most fogsz sokat nyúlni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!