Hogyan érjem el hogy vékonyabbak legyenek a lábaim? A sporttól csak még vastagabbak lettek.
Nagyon keveset sportoltam az elmúlt 1-fél évben, inkább diétáztam, néha aerobikedzésre jártam vagy futni, de az is ilyen heti 1-2 alkalom.
Lehet hogy körte alkatú vagyok, de akkor sem fogok ennyitől belenyugodni, mindent szívesen kipróbálok amit ajánlotok.
na.akkor én segítek :D
Elősször is ajánlanék minden Biro Ica videot,rengeteg comb fogyasztó gyakorlat van benne.
Meg hát ugye futás..és ha háton fekszel sztem próbáld a combodat minden irányban megmozgatni. :)
Pl.nyitogatni ,az a combod belső felének nagyon jó.
Aztán lábemelések.
Sok sikert! :D
A futástól vékony lábaid lesznek viszont a vádlid erősödhet nem is biztos hogy bírja a bokád...
Sok nyújtás,lábemelések Rékával segíthetnek :)
hozd szinkronba a felsőtesteddel,vagyis felsőtestre is izmosodj.
a körte testre ez az egyetlen megoldás.
pont a héten beszélgettem egy alapból nagyon keményen körte alakú aerobik oktatóval,és csak akkor lehetett kivenni,hogy körte,ha nagyon alaposan megnéztem,mert olyan szépen felépítette a felsőteste izomzatát,hogy alig volt különbség a felső és alsóteste között.
annyiban szerencsés ez a típus,hogy nem kell annyit edzenie lábra izomért.
bár 33 vádlival lehet itt szó önképzavarról is,mert a körte típusú csajok 40-43as izmos vádlikkal rohangásznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!