Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Pörkölthöz mit egyek? 1-es kódú

Pörkölthöz mit egyek? 1-es kódú

Figyelt kérdés

Norbi diétát csinálok, és azt olvastam, hogy a sertés pörkölt 1-es kódú. Nem akartam hinni a szememnek, neten is megnéztem, és tényleg. DE! Én reggelire 2-es kódú ételeket eszem, a nap többi szakaszában már csak 1-es kódúakat. Milyen köretet ehetnék a pörkölthöz, ami 1-es kódú?

(Én személy szerint nem örülök a pörköltnek,de ez van itthon, és nem vagyok abban a helyzetben, hogy új ételt főzzek ma. )

2009. júl. 12. 09:22
 1/2 anonim ***** válasza:

habár a sertés 1-es én inkább csirkemellből/pulykamellből csinálnám.

1es kódú köret max valami savanyúságot+pufirizset tudok elképzelni hozzá

esetleg 1-es lisztből nokedli

de ha belefér az idősávba egy kevés főtt krumpli belefér mellé vagy teljes kiőrlésű lisztből egy kevés nokedli

2009. júl. 12. 09:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Én csak salátát vagy kovászos uborkát szoktam hozzá enni, és így is nagyon finom. Már meg szoktam. De ha nagyon kívánod sima főtt burgonyát egy pár szemet ehetsz hozzá.
2009. júl. 12. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!