Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel lefogyhatok? Lent

Ezzel lefogyhatok? Lent

Figyelt kérdés

89 kg 170cm 15 éves lány vagyok és szeretnék a nyár alatt 15-20kg-tol megszabadulni.

Reggeli:2 piritós,1 pohár tej,vagy egy joughurt a tej helyett.

Ebéd; leves ,kirántott zöldségek (pl.tök kirántva).

Vacsi: joughurt és piritos.

Nasik:háztartási keksz,gyümi.

Minden másnap futni megyek és uszni is megyek. Igy sikerulhet?

senkinek a hulye válasza nem érdekel (pl. Éhenhani jó). Mert a fogyáshoz muszáj koplalni.ha nem egy év alatt akarsz lefogyni 10 kilot.Az meg h ott marad a böröm hulyeség mert 1. sportolok 2. Ilyen idős korba még visszahúzódik(ezt egy orvos ismerösöm mondta) persze mozogni kell mellé. A válaszokat köszy.

2012. júl. 11. 10:47
 1/4 anonim ***** válasza:

ne rántva edd a zöldségeket hanem naturban.a keksz se jo nasinak,mert finomlisztes,cukros...a piritos is szinte csak liszt...ezzel meg nem lehet fogyni.

Inkább husokat,zöldséget,gyümölcsöt tejterméket fogyassz,pékárut,tésztát,krumplifélét max. délelött.én 160/80 voltam és most 57 vagyok,és nem híztam vissza semmit.ha érdekel bővebben írj privit.nem gyors volt a fogyás,mert annak nincs sok értelme,de kitartónak kell lenni és lesz eredmény.

2012. júl. 11. 10:59
 2/4 anonim ***** válasza:

A háztartási keksz, mint nasi alapból legyen inkább elfelejtve......hízlal, tiszta liszt és cukor, gyakorlatilag semmivel sem jobb mint a csokika.

A zöldség párolva, főzve jobb, nem rántva. Persze ebédre, heti 1-2 alkalommal mehet nyugodtan rántva, de ennél többször inkább ne.

Mivel még fiatal vagy, oda kell figyelned, hogy mindenféle tápanyagot bevigyél, de mértékkel.

Este már ne egyél szénhidrátot (mondjuk a pirítós helyett ehetnél sovány túrót, párolt zöldséget)

Csirkemellet, halat egyél viszont, fontos anyagok vannak ezekben is. Csak mert zöldséget eszel, nem fogsz lefogyni....

De a kekszet felejtsd el tényleg, az aztán hízlal rendesen.

2012. júl. 11. 14:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2012. júl. 11. 16:14
 4/4 anonim ***** válasza:

KöszY?????

Fehérje hol van? Rántott zöldséget felejtsd el,a rántás hízlal !!!!

2012. szept. 26. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!