Ezzel lefogyhatok? Lent
89 kg 170cm 15 éves lány vagyok és szeretnék a nyár alatt 15-20kg-tol megszabadulni.
Reggeli:2 piritós,1 pohár tej,vagy egy joughurt a tej helyett.
Ebéd; leves ,kirántott zöldségek (pl.tök kirántva).
Vacsi: joughurt és piritos.
Nasik:háztartási keksz,gyümi.
Minden másnap futni megyek és uszni is megyek. Igy sikerulhet?
senkinek a hulye válasza nem érdekel (pl. Éhenhani jó). Mert a fogyáshoz muszáj koplalni.ha nem egy év alatt akarsz lefogyni 10 kilot.Az meg h ott marad a böröm hulyeség mert 1. sportolok 2. Ilyen idős korba még visszahúzódik(ezt egy orvos ismerösöm mondta) persze mozogni kell mellé. A válaszokat köszy.
ne rántva edd a zöldségeket hanem naturban.a keksz se jo nasinak,mert finomlisztes,cukros...a piritos is szinte csak liszt...ezzel meg nem lehet fogyni.
Inkább husokat,zöldséget,gyümölcsöt tejterméket fogyassz,pékárut,tésztát,krumplifélét max. délelött.én 160/80 voltam és most 57 vagyok,és nem híztam vissza semmit.ha érdekel bővebben írj privit.nem gyors volt a fogyás,mert annak nincs sok értelme,de kitartónak kell lenni és lesz eredmény.
A háztartási keksz, mint nasi alapból legyen inkább elfelejtve......hízlal, tiszta liszt és cukor, gyakorlatilag semmivel sem jobb mint a csokika.
A zöldség párolva, főzve jobb, nem rántva. Persze ebédre, heti 1-2 alkalommal mehet nyugodtan rántva, de ennél többször inkább ne.
Mivel még fiatal vagy, oda kell figyelned, hogy mindenféle tápanyagot bevigyél, de mértékkel.
Este már ne egyél szénhidrátot (mondjuk a pirítós helyett ehetnél sovány túrót, párolt zöldséget)
Csirkemellet, halat egyél viszont, fontos anyagok vannak ezekben is. Csak mert zöldséget eszel, nem fogsz lefogyni....
De a kekszet felejtsd el tényleg, az aztán hízlal rendesen.
KöszY?????
Fehérje hol van? Rántott zöldséget felejtsd el,a rántás hízlal !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!