Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki egy hatásos fogyókúra...

Valaki egy hatásos fogyókúra receptet?

Figyelt kérdés
Nem számít, ha nem tartós az eredmény, a lényeg, hogy gyors legyen.
2012. júl. 10. 22:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Ne egyél semmit.

Garantáltan a leghatásosabb. Gyors lesz, sokáig bírni sem fogod.

2012. júl. 10. 22:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Cián.
2012. júl. 10. 22:37
 3/8 anonim válasza:
folyadékkúra.
2012. júl. 12. 18:03
 4/8 anonim ***** válasza:

én egyet ismerek,ez garantáltan működik!

az a baj,hogy ez nagyon sok embernél nem működik,de egy próbát megér,mert veszíteni valód nincs.

én így fogytam 17 kilót!ez a tuti recept:KITARTÁS+MOZGÁS+RENDSZERES TÁPLÁLKOZÁS

azt a pénzt amit amit ilyen retkekre elköltesz, költsd uszodabérletre,futócipőre és zsírszegény kajákra!

ha ezt betartod,garantálom,hogy lefogysz!

2012. júl. 21. 15:37
 5/8 anonim ***** válasza:

kimaradt egy mondat!

azért nem működik sok embernél,mert a csodára várnak és b.sznak tenni azért,hogy lefogyjanak!

bocs az alpáriságért,de ezeken a kérdéseken felidegesítem magam!

2012. júl. 21. 15:38
 6/8 A kérdező kommentje:

Ugyan már, ne mentegetőzz az alpáriságodért, hiszen mindenkivel megesik, hogy párszor elpattan egy idegszál az agyában...

Tisztázzuk a helyzetet: úgy kb. 5 hónapja járok fitnessre, hetente 3-szor, ugyanennyi alkalommal úszni... Jah és az egészséges táplálkozással kapcsolatban pedig csak annyit, hogy mást sem eszem, mint "LOW FAT"-al cimkézett termékeket, hiszen egy zsidó családnál élek, megengedhetetlen lenne akár a serés hús fogyasztása is, nemhogy zsírrel (és persze rengeteg cukorral) telitett ételeket fogyasszak. Ezzel szemben én így sem fogyok, sőt ellenkezőleg.

Tehát, ha van valaki akinek oka van alpáriul beszélni másokkal, vagy felbaszni az agyát, az én vagyok. Amikor hatásos fogyókúra után érdeklődtem, azt azért tettem, mert voltam olyan naív, hogy reméltem, talán lesz egy-két segítő és együttműködő ember, aki saját, illetve mások sikeres tapasztalatait megosztja velem.

Sajnos tévedtem... De azért köszi mindenkinek a személyes válaszát...

2012. júl. 21. 20:25
 7/8 anonim ***** válasza:
hát akkor valamit nem jól csinálsz! nekem úszással és normális kajálással igen sok lement,de szerintem nem vagyok egy emberi csoda és nem csak nekem sikerült...
2012. júl. 21. 20:38
 8/8 anonim válasza:

Szia!

Én minden reggel jártam futni és írtam magamnak étrendet.

egy héten 3-szor folyadékon éltem egész nap. (leves, zöldség, gyümölcs)

Valamint figyeltem arra mikor eszem.(8-9 reggeli, 12-13 ebéd, 19-ig vacsi)

Valamint szinte mindenhova biciklivel mentem. (ahova tudtam)

Remélem ez segít.

2012. júl. 30. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!