Miért mutat mindig mást a mérleg? Rosszul állok rá, vagy elromlott?
Szóval, ráálltam ma a mérlegre 5 x egymás után. Először a nappaliban, ott 89 kg-ot mutatott. Mivel nem hittem a szememnek(90 alá már évek óta nem mentem) ezért átvittem a fürdőszobába és ott is ráálltam na ott már 90-et mutatott kétszer, aztán harmadszorra már 90,4-et. Igazából nem tudom,hogy hogyan kell helyesen ráállni, mindig az veszem észre,hogy már vagy 10 mp-e állok rajta,és még mindig "keresgéli",hogy hány kiló vagyok(gondolom azért mert kicsit dülöngélek, szóval nem bírok teljesen mozdulatlanul állni, egyébként digitális mérlegről van szó).
Elemet pár hónapja cseréltünk benne, előtte ami volt benne elem az több mint egy évig vagy még tovább jó volt.
Lehet,hogy rosszul állok rá? Szerintem az lenne a normális,ha minden helységben ugyanannyit mutatna.
Valószinüleg nem egészen egyenes a talaj.
KEress egy helyet a lakásban, és mindig ugyanott mérd magad. NEM az a lényeg, hogy 89 vagy 91 kg vagy, hanem hogy hizol, fogysz, vagy tartod a súlyodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!