A lenti módszerrel lefogyhatok további 5 kg-ot (5 hét alatt)?
Figyelt kérdés
Már fogytam 7 kg-ot, valójában nem fogyóztam, hanem életmódot váltottam. Napi 5x eszem, este 6 után semmit, nem iszom cukros üdítőket, ha megkívánok valami édességet, akkor azt sem a délután közepén eszem; illetve ez az édességmennyiség le is csökkent. Tízóraira, uzsonnára gyümölcsöt eszem. Megiszom több, mint 2 l folyadékot (főként vizet). Ezen kívül minden nap végzek testmozgást: fél óra szobabicikli + torna (felülés, lábemelés, fekvőtámasz, hátizom-erősítő), illetve 3 naponta elmegyek úszni egy órát. (Rendes úszás, 3 úszásnemben.)
Ezzel továbbra is fogyhatok? (Mert elvileg a mostani 55 kg-os súlyom a normál kategóriába esik, ezért lehet, hogy koplalnom kéne a további fogyáshoz. De nem tudom.)
2012. júl. 7. 20:42
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. (Mentek a zöld kezek.)
2012. júl. 8. 19:14
12/12 anonim válasza:
Hát én ellent mondok most annak hogy 6 után egyél egy pl is van rá amit sajat szememmel látok nap mint nap.Sogorom elhatározta hogy 6 után nem eszik esetleg salátát vagy gyumolcsot és ennyi az o fogyaszto trélingje napkozben nem nézi azt hogy mit eszik édesség édes italok kilove és 97 kg.rol ott tart hogy nem soká eléri 80
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!