Mennyit edzek haspadon, és súlyzókkal naponta? Ha birom naponta akkor csinálhatom? (2x 18 kg os egykezes súlyzó)
még van rajtam 12-15kg felesleg,mennyit kellene edzenem súlyzókkal szerintetek? 60-75 percet szoktam,növeljem?
fehérjét is elkedztem fogyasztani,mert páran azt írták ez sokat segít a fogyásban,de mintha mikor nem szedtem jobban fogytam volna,azt meg nem hiszem hogy kb 20 nap elég hogy izmot szaporitsak vele...de lényegesen belassult mióta ezt fogyasztom..jól látom?
Étrendre oda figyelek,de csak 3 hónapja kb,akkor szerinted elsőnek az legyen a célom hogy fogyjak le?? majd utánna testet formázzak,és addig hanyagoljam a tejsavo fehérjét?
mert a célom a fogyás,hogy elégessem a lehető legtöbb zsírt magamról.
De legjobban hasról.....
Köszi a gyors válaszod.
Elkezdtem szedni az L-karnitint,futás előtt 30 percel 1,5 db ot vízben feloldok.Ez a pezsgő tablettás változat,újra minden nap futok, de már csak 3km,mert a napi 20km kerékpározás is megvan.Futás után heti 4 alkalommal súlyzózás,és csak szombaton és vasárnap fogyasztok fehérje port,és szépen haladok. :)
Aki szeretne tanácsot kérni szívesen segítek,ez mind tapasztalat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!