Teljesen amatőrként, de nagyon lelkesen és sok-sok hozzáolvasás után ezt az életmódot tervezem kialakitani. Jó lesz? Fogyás a cél.
Heti 5-ször 40 perc szobabiciklizés + heti 3-szor súlyzós edzés.
Napi 2,5-3 liter viz, cukormentes gyümölcstea.
Reggeli: zabkása tejjel
Tizórai: gyümölcs
Ebéd: teljeskiőrlésű barna kenyérből szendvics, sajttal, sok-sok uborkával, paradicsommal
Uzsonna: ez lenne a főétkezés, valamilyen hús, saláta és leves tészta nélkül
Vacsora: joghurt
170 cm magas, 96 kilós és 35 éves nő vagyok. Az édességről sem mondanék le teljesen és néha-néha egy-egy szelet fekete csokoládét megennék. Jót tesz a lelkemnek.
Fogyni fogok? Jó lesz? Vagy valahogy máshogy kellene csinálni valamit?
Így elsőre a mozgás és az étkezés is jónak tűnik.
Javaslom még, hogy vezess naplót amiben feltünteted, mit ettél és mennyit, hogy tápanyag értéket tudj számolni, mérd hetenként a súlyodat és ha kell nyúljál bele az étkezésedbe. Ne akarjál egy héten 1 max 2 kg.nál többet fogyni. 28/F
Nem rossz, jó úton haladsz egy jó terv kialakításához.
Én biztos nem ennék egyszerre levest is meg húst is, szóval kétfajta nagy ételt egyszerre. Jobban jársz, ha szétbontod +1 étkezésre.
Fontos, hogy ne várj heti több kiló fogyást, mert csalódni fogsz. Ha utánaolvastál, akkor ezzel tisztában vagy, de heti fél - két kiló az, ami reális teljesítmény.
Szerintem törekedj arra,hogy a legtöbb szénhidrátot délelőtt fogyaszd el.Tehát szerintem a főétkezés maradhatna a rendes ebédidőben.Lefekvés előtt 2-3 órával már ne nagyon egyél semmi olyat,ami szénhidrátot,cukrot tartalmaz.
A mozgás kihagyhatatlan,viszont nekem a Schobert Norbi-féle aerobic-dvd nagyon sokat segített...8 kg-ot adtam le 1,5-2 hónap alatt...A biciklizés is jó,bár attól csak a lábadban lesz izomláz...
Sok sikert és kitartást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!