Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kéne fogynom?

Mennyit kéne fogynom?

Figyelt kérdés

ilyen alakot szeretnék:

[link]

most kb úgy nézek ki mint a bal oldali lány

[link]

hány kiló lehet a kettő között?

milyen gyakorlatokat ajánlanátok?

előre is köszönöm! :)

2012. júl. 7. 01:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Rövid talpaló.

A zsír egyszerre megy mindenhonnan lefele, szóval nincs olyan hogy csak a combodról égetsz zsírt.

A test alakját az izmok adják meg, amiből az első képen lévő leány komoly hiányt szenved, szóval amit erősítesz, az formálódik majd.

További kérdés még pl mennyit lett photoshoppolva az első kép.

Az alap probléma igazából, hogy nem sportoltok. Nem esztek sokat, nem híztok és ezzel elvagytok. Alak viszonylag jó, de tiszta narancsbőr, sokszor nincs izom ami fenéknek alakot és tartást adna.

PS: az első képen lévő csaj segge csontos, kutya pózban nem kívánatos, míg a másiké igen.

2012. júl. 7. 01:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Mégegy lány aki anorexiás akar lenni...
2012. júl. 7. 02:07
 3/6 anonim ***** válasza:
A második képen lévő lányok sokkal csinosabbak, szexisebbek...
2012. júl. 7. 04:36
 4/6 anonim válasza:
Szerintem az első tuti photoshopolva van. Amúgyis olyan fura a lába.
2012. júl. 7. 05:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy nem, de egeszsegesen biztos, hogy nem. Az elsö kepen levö lany nagyon vekony, es ahogy irtak elöttem, nem tul izmos, ö alkatilag olyan amilyen, es ja meglehet, hogy azert dobtak is a photoshoppal. Nem mondom, nagyon csinos az a lany, de ez nagyban alkati kerdes is. Nekem peldaul joval erösebb a csontozotam, szeles a vallam. A csipöm nem olyan formas, de joval szelesebb. A combom, es a vadlim, pedig ha egy deka se lenne rajtam, akkoris joval vastagabb lenne, mert rendszeresen futok, es csupa izom. Amugy nincs semmi gond a masodik kepen levö lanyokkal, mert ök legalabb annyira jol neznek ki, söt!
2012. júl. 7. 06:49
 6/6 anonim ***** válasza:
a 2. képen sokkal jobban néz ki a csaj.
2012. júl. 7. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!