Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? Változtatnom...

Hogyan tovább? Változtatnom kellene az étrendemen? (14/f)

Figyelt kérdés

Lassan 3 hónapja folyamatosan ,napi szinten csinálom a tornákat ...Mégis az eddig leadott -13kg-ról már ott tartok ,hogy feljött vissza 3kg ,és aggódom ,hogy ha nem teszek valamit ellene még csira korában lassan visszafogom hízni.

Nem tudom lehet-e ok az ha sok szénsavas üdítőt iszom ...

A tikkasztó hőség azt diktálja ,hogy igyak valami hüssítőt..ééés ez általában egy nagy pohár friss szénsavas,citromos üdítő .Változtatnom kellene az étrendemen ? (14/f)

2012. júl. 6. 06:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Az étrendedről nem irtál semmit, nem tudjuk mit eszel. Nem tudom milyen tornákat csinálsz,de lehetséhes,hogy izmot szedtél fel.
2012. júl. 6. 07:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Tornától nem igen szed fel 3kg izmot, még kondiba is 3hónap 1kezdő számára. A sok szénsavas lehet gond bár azt nem tudjuk hogy mivel fogytál.
2012. júl. 6. 07:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Torna,futás és csökkentettem az adagokat ...De most szerintem nem elég már a csökkentés változtatni is kellene valamit ...pl: mostanában úszom,és az a baj ,hogy utána baromi éhes vagyok és eszem calóriás ételeket..de azért a medencén nem rágcsálhatok répát vagy valami... Mert álltalában az étvágyamat répával csillapítom
2012. júl. 6. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!