Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nekem mennyi kalóriára van...

Nekem mennyi kalóriára van szükségem egy nap?

Figyelt kérdés

Írnak mindenféle diétát(1000kalóriás levesdiéta,almadiéta,tojásdiéta...)és őszintén én párat ki is próbáltam, de hát, a leadott kilók visszajöttek, mikor már majdnem 69kg lettem volna.....:((

Most csupán egészséges ételeket fogyasztanék, és mellette sportolnék/sportolok jelenleg is. elegem van az éhezésből, kikészíti a gyomromat.

Adataim:

-16/L

-175cm

-73-74kg között

2009. júl. 10. 13:54
 1/2 anonim ***** válasza:

éhezni nem is szabad!!

A teendő a következő: A fogyókúrát kezd 2.5g szénhidrát/ testsúlykilógrammon és legalább 1.8g/testsúlykilógramm fehérjével! Tehát neked 180 ch-ra és kb 130g fehérjére lesz szükséged egy nap! Az a jó diéta, ha hetente durván 1 kg megy le rólad! Ha ennél jóval több megy le akkor növeld a ch mennyiségét 20g-al! Ha pedig kevesebb akkor csökkentsd 20g-al! Végezz heti 3x súlyzós edzést és mindennap 40 perc lassú pulzus folyamatos mozgás! A pulzus ne legyen több mint 130!Pl. lassú kerékpározás, tempós gyaloglás, gyenge kocogás. Fontos, hogy délután 4 után szénhidrátot ne vigyél be! Ajánlatos a diéta alatt lenmag olajat is inni a "jó" zsírok miatt! Jó minőségű szénhidrát forrás: rizs, durumtészta, krumpli, zabpehely. fehérje forrás: hal, túró, húsok(csirke), tojás. Cukrot, kólát, fehér lisztből készült sz@rokat nem ehetsz! Bővebb infó privát!

2009. júl. 10. 14:23
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm, sokat segítettél!!:)
2009. júl. 10. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!