Lehetséges, hogy ennyi kalóriára lenne szükségem?
Sokan mondták, hogy ha szeretnék fogyni, márpedig, szeretnék érdemes nézni a kalóriát. Nem kell megrögzötten számolgatni állandóan, de nagyjából érdemes megnézni.
Ezen az oldalon megnéztem:
Beírtam az adataimat és ez jött ki:
BMR (alapanyagcsere): 1443.80
Tápanyagszükséglet testsúlyának megőrzéséhez: 2237.89kcal.
Tápanyagszükséglet testúlyának csökkentéséhez: 1987.89kcal.
Ezek még le vannak bontva tápanyagokra, de most nem az a lényeg.
Létezik, hogy egy 16 éves, 160 cm magas, 60 kg-s lánynak 1987.89 kcalt kellene fogyasztani heti 2-3 óra sport mellett, hogy fogyjon?
Egyébként többet sportolok, de ez volt a legközelebb az én mozgási értékeimhez.
Kicsit meglepődtem, szerintem nem szoktam ennyit enni, de nem is vagyok éhes:S
Szia!
Én is ezt használom. Szerintem teljesen reális. Én is kiszámoltam. Mellette használom még ezt a kalkulátort--> [link]
és az így kapott eredményekből teljesen pontosan meg tudtam határozni hogy heti hány kg-tól szabadulhatok meg és sikerül is!
Meg hát a mérleg nem hazudik :)
Szóval szerintem teljesen jó :)
"Ezek még le vannak bontva tápanyagokra, de most nem az a lényeg."
Pedig pont ez a lényeg...nem mindegy, miből viszed be az 1900 kcal-t ahhoz, hogy valóban fogyj.
Köszönöm a válaszokat!
Kicsit meglepődtem, mivel tini vagyok, meg lány, azt gondoltam a súlytartáshoz kellhet olyan 1600-1700 kcal és most szembesültem azzal, hogy a fogyáshoz kell 1987 kcal. Meglepő volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!