Olyan van, hogy valaki az édes íztől függ ha az nem is cukor?
Figyelt kérdés
Olyanról hallottam, sőt tapasztaltam hogy van cukorfuggoseg meg kólafuggoseg.
De hogy az edes iztol legyen olyan van? Nem eszem cukrot, ha pl. Zabkasat csinalok az edesitovel van, meg edesitos teat iszom es olyan c-vitaminos uditot amiben edesito van: aszpartam k-aceszulfam, natrium ciklamat .
Kiskoromtol kezdve az edes izt szerettem persze akkor rengeteg cukrosat ettem. Tudom az edesito karos lehet, de igy birom. A dietat. Letezik hogy az edesitoszerektol es az edes iztol fuggjon valaki ha az nem is cukor?
2012. júl. 5. 20:37
1/2 anonim válasza:
Persze, biztos van ilyen. De szerintem az, hogy a sima cukorról átálltál az édesítőre, az már haladás. Szépen lassan csökkentsd az adagokat (pl mindig kicsit kevesebb édesítőszer a teába) és egy idő után nem fogod annyira kívánni az édeset!
2/2 A kérdező kommentje:
Meg ami igazán favorit volt: a méz! Mert sokkalta édesebb a fehér cukornál szerintem. De a mézevést is abbahagytam. :)
2012. júl. 5. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!