Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy mélyfagyasztott pizza...

Egy mélyfagyasztott pizza mennyi kalória lehet? Nagyon hízlaló? Most ettem nemrég.

Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 13:44
 1/7 A kérdező kommentje:
Olyan szépen haladtam a fogyival. :( Ettől mennyit fogok hízni?
2012. júl. 4. 13:46
 2/7 anonim ***** válasza:
mi lenne ha megnéznéd a csomagolásán h mennyi kcal-t tartalmaz? mi nem tudhatjuk milyen pizza, mennyi gramm, hogy keszitetted el..stb..mindenesetre dieta alatt elhagyando hisz lisztbol van
2012. júl. 4. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy pizzától még nem fogsz meghízni. Nyugi :)
2012. júl. 4. 14:00
 4/7 anonim ***** válasza:

"Ettől mennyit fogok hízni?"

Egy egész pizzától 5 kg-t fogsz AZONNAL hízni.

2012. júl. 4. 14:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak akkor fogsz tőle hízni, ha holnap meg utána is megeszel egy csomót. Ha zavar, holnap jobban figyelj oda, gyümölcs, zöldség stb, és ki is egyenlítetted.
2012. júl. 4. 14:11
 6/7 A kérdező kommentje:

5 kg-t? :O Jajj, ne! :D

Jólvanna, én is utálom az ilyen kérdéseket. De most muszáj volt megkérdeznem, mert gyötört a bűntudat.. :(

Köszi a válaszokat!

2012. júl. 4. 14:45
 7/7 anonim válasza:
Igen, a csomagolásán nézd meg legközelebb... Emlékeim szerint egy teljes Ristorante pizza olyan 800 kcal körül van.
2012. júl. 4. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!