Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítene nekem az, aki már...

Segítene nekem az, aki már fogyott 23-30 kg-ot?

Figyelt kérdés

Nekem minimum ennyit kéne, de lehet többet!

Nagyon nehéz!

Segítenétek tanáccsal?

Olyas valakit keresek, aki napi szinten tudna segíteni, azzal, hogy kapcsolatban van velem, biztat és segít!

2009. júl. 9. 21:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
35%
Fuuuu, te utolsó válaszoló, Te egy barom állat lehetsz és még paraszt is ecsém
2009. júl. 10. 15:36
 12/15 anonim ***** válasza:
62%

Hogy rohadna le az olyan embereknek a képe,akik bálnának nevezik a másik embert. Állatok.

Kedves kérdező, nem tudom hogy mennyire vagy otthon,diéták terén,de én a 90napossal fogytam 18kilót. Merem ajánlani,sokkal jobban érzem magam, jobb a közérzetem,és végre jók rám a régi ruháim. Nem nehéz végig vinni. Bár sokan ellenzik,de nekem egy olyan ember ajánlotta,akiben teljesen megbízok,és nem akart nekem rosszat. Hidd el, könnyű végig vinni. Én például fehérjenapon,annyi roston sült csirkemellet eszem,amennyi belém fér. És annyi tejet,amennyitől nem szaladok a vécére ;-) Keményítőnapon, szoktam készíteni lecsót rizzsel, ezt is imádom. Sokszor csináltam paprikás krumplit, vagy csak simán párolt zöldségeket. Szénhidrátnapon sem tömöm magamba a csokoládét, ha nagyon nagyon kívánom, 1-2 kisebb csoki,és ennyi. Nem hiányzik, pedig hidd el,előtte mindennap benyomtam 1-2 táblával :) Gyümölcsnap, na az igen.. Elég húzós.. De ki lehet bírni. Szoktam főzni,sütni gyümölcsöket,gyümölcs salátákat,és 100%os gyümölcsleveket iszom. Szerintem jó eza diéta. És tényleg,nagyon sokat ettem alatta ( Igaz,kenyeret maximum 5-6 naponta) És mégis fogytam.

Sok sikert,bármire is kezdel.

2009. júl. 10. 17:11
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi a választ mindenkinek!

Én senkit nem pontoztam le!!!

2009. júl. 11. 19:41
 14/15 Krisz85 ***** válasza:

Nem szoktam lepontozni, de valószínű azért mert a 90 napos "diéta" már eleve egy nagy baromság, függetlenül attól hogy testsúlyban /ami zsírvesztésnél tök hatodlagos dolog/ sokat adtál le. Szerintem ezért pontoztak le. Részemről tökmindegy ki hogyan mivel cseszi szét a testét és a hormonháztartását, emésztőrendszerét stb.

Azt tudom nekem mit kell tennem, ennem, be is tartom és működik, hisz versenyzem.

2009. júl. 13. 12:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Már bocs, de a válasz hasznosságának megállapításánál nem az a kérdés, hogy valaki egyetért-e azzal a fajta diétázási fajtával, amit a válaszadó követ, hanem az a kérdés, hogy az adott kérdés vonatkozásában hasznos volt-e amit leírt! Én senkinek nem ajánlottam a 90 napost se ebbe a válaszomba, se másikba.. mindenkinek saját joga, hogy eldöntse, hogy neki mi a legmegfelelőbb, és csak, hogy halkan megjegyezzem amit leadtam nagymértékben köszönhető annak, hogy rengeteget sportolok, mozgok mióta elkezdtem a diétát. A lényeg, hogy amiket én leírtam a kérdezőnek azok teljesen hasznosak voltak, rábíztama döntést, hogy elfogadja-e vagy másik megoldást választ! A sok body-builder linkhez képest én csak megállapításokat és tapasztalatokat írtam le, nem pedig a 90 napos hívévé akartam tenni!
2009. júl. 16. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!