Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítene nekem az, aki már...

Segítene nekem az, aki már fogyott 23-30 kg-ot?

Figyelt kérdés

Nekem minimum ennyit kéne, de lehet többet!

Nagyon nehéz!

Segítenétek tanáccsal?

Olyas valakit keresek, aki napi szinten tudna segíteni, azzal, hogy kapcsolatban van velem, biztat és segít!

2009. júl. 9. 21:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 35 kg kiló körül fogytam le és még tervezek 10-et, de semmi csodadiétát nem követek/követtem, magam figyelek mindenre.
2009. júl. 9. 22:01
 2/15 A kérdező kommentje:

És hány kilósan kezdted?

Én lány vagyok. 22 éves és alacsony:S

Úgy csináltad, hogy pl. nem ettél annyit soha, mint előtte és nem kenyérrel tömted magad? Meg nem vacsiztál és mellette mozogtál rendszeresen?

VBagy másképp...?

2009. júl. 9. 22:05
 3/15 anonim ***** válasza:
79%

Szia! Én eddig kb. 10-15 kg-t fogytam a 90 napos diétával, de nem az a lényeg, csak megjegyeztem. Tanácsolni azt tudnám neked, hogy legyen meg benned az elhatározás, de kőkeményen, hogy "márcsakazértisvégigviszem". Ezt követően az eddigi kajaadagjaidat csökkentsd le kb. a felére... de nehogy nagyon drasztikus legyél.. egyél szépen lassan egy fél tányérnyit mondjuk( bár kérdés mennyi volt az eddigi adagod, mert annaka felét) és hagyd el a kenyeret.. ha mégis kenyeret akarsz enni néhanapján, akkor teljeskiörlésű rozskenyeret egyél, nem drágább mint a többi kenyér, de egészségesebb; persze ebből a kenyérből se 6 szeleteket egyél na meg ne is rendszeresen, csak időnként, ha már nagyon kívánod. A cukros üditőket teljesen iktasd ki az életedből, igyál szénsavmentes ásványvízet és kávét teát édesítőszerrel, ha üresen nem bírod meginni. Egyél rengeteg nyers zöldséget.. köretképpen ideáls, hamar hozzá lehet szokni, hogy nem piritottkrumpli a köret, hanem zöldségfélék. a fehérlisztet cseréld le teljes kiörlésű lisztre, de figyelj arra, hogy ha ilyen liszttel készítesz süteményt, vagy bármi mást akkor fele-fele arányba legyen benne finomliszt is, mert máskülönben kőkemény lesz az étel. Sok-sok gyümölcsöt is ehetsz, de ne banánt, meg szőlőt, hanem például almát, dinnyét barackot... a gyümölcscukor sok ezekben de ezt a fajta cukrot egészen másként kezeli a szervezeted, mint a répacukrot, túlzásokba esned persze itt se kell, de nem a gyümölcsevéstől híztál el, és nem is attól nem fogsz lefogyni. Erről jut eszembe...te ismered a legjobban az eddigi táplálkozási szokásaidat, ha jól elgondolkozol, bizonyára rá fogsz magadtól jönni, hogy mik voltak a fő kiváltóiaz elhízásodnak... és ha ez megvan, akkor ezen kritikus pontokra fokozttan figyelj!

Ha majd leadsz pár kilót, amit azért nem tudok megmondani hogy mennyit mert se magasságod, se súlyod ne ismerem pontosan, na meg nem is avgyok a te helyedben, de érezni fogod, azt a súlycsökkenési pontot, amikor már elkezdhetsz sportolgatni... na ezt se drasztikusan tedd, mert a térdizületeid tönkremennek... először tempósabb séták 30-40 perc; ha nem bírod inkább állj meg, és folytasd utána plusz 10 perccel, semhogy megutáld, vagy épp bajod legyen, aztán lehet aerobikolni otthon dvd-kre, ugra-bugrászni zenére csak úgy... biciklizni... mozogni, ez a lényeg, na meg az, hogy lehetőség szerint többet mint 40 perc egyhuzamba. hidd el, elkezdeni nehéz mozogni, ha elkezdted nem a 40 perc lesza limited, hanem na még 10 percet, had égjen a zsír na még 10-et és azt veszed észre hogy már több mint 1 órája tornázol egyfolytába és szakad rólad a víz és teljesen ki vagy cserélődve, mert bár fáradt vagy, jóérzés van benned. Így hirtelen ennyi jótanács jutott eszembe.. ha gondolod, és kérdésed van, vagy tanács kellene, egy " nem feltétlenül huuu de nagyon hozzáértő, de egyébként sikeresen életmódot váltott embertől, aki igenis tanult biológiát " akkor írj privát e-mailt! Sok sikert és kitartást!

2009. júl. 9. 22:39
 4/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nagyon hasznos volt amit leírtál!

És hasonlóan gondolkozol, mint én.

Nem egy meghatározott diétát szeretnék követni, hanem egy olyat amit magamtól határozok, meg, mert tudom mit nem kéne, csak nem bírom megcsinálni!:S

Egyszer nem rég fogytam 6 kg-z 3 hét alatt.

De vmi miatt egyik napról a másikra abbahagytam. Magam sem tudom miért.

Egyik nap nem kívántam enni, mások napról meg majd meghaltam!

Amúgy 160 cm vagyok és 90 kg. Szóval nagyon el vagyok hízva!

2009. júl. 9. 22:53
 5/15 A kérdező kommentje:

E-mailt fogok majd írni.De ma már nem ...

Köszi!

2009. júl. 9. 22:54
 6/15 Krisz85 ***** válasza:
100%
tudok segíteni ha kitartó vagy, írj mailt, 30 kilóval voltam nehezebb tavaly decemberben, most versenyekre készülök, és félmaratont futok szeptemberben, írj
2009. júl. 9. 22:58
 7/15 A kérdező kommentje:

Szeretnék kitartó lenni!

De mailt nem tudok írni!:)

Nem lehet neked, nincs engedélyezve!

:D

Írnál előbb te?

2009. júl. 9. 23:00
 8/15 anonim ***** válasza:

22.01 vagyok:

Közel 100 kilósan kezdtem és most vagyok 65. És igen, úgy csináltam. (170 cm vagyok)

Neked sok kitartást!

2009. júl. 10. 06:04
 9/15 anonim ***** válasza:
73%

Csak egy kérdésem lenne... ha tényleg hasznos volt a válaszom, márpedig semmi nem hasznosat nem látok benne, akkor ugyan mégis mi a fenéért lett lepontozva???!!!! fogadni mernék hogy azért a fél mondatért, ami a 90 naposomra vonatkozott..a sok agymosott idióta, már bocsánat de azok, már magának a 90 napos említésének láttán is lefelé pontoznak! GRATULÁLOK nekik! Lehet kevesebbet kellene edzeniük és több agyuk maradna...!

Bocsánat az OFF-ért!

Kedves kérdező neked pedig szívesen segítek akárcsak bátorítással is!

2009. júl. 10. 08:25
 10/15 anonim válasza:
0%
Mivan te bálna hogy ennyit akarsz fogyni hány kiló vagy?eccsém?
2009. júl. 10. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!