Mit számoltam el? Vagy 1 kg színtiszta zsír elégetéséhez tényleg 37 óra szükséges?
17 éves vagyok, 164cm, 60kg
a kalkulátor szerint 250kcalt égetek el egy óra kocogással (6km/h)
1kg zsír elégetéséhez a szervezet 9300kcalt használ fel.
9300/250=37,2 azaz 37 óra és 12 perc (37h*6km/h=222km)
Ezek szerint ha a bevitt energia-felhasznált energia=0 lenne és elmennék kocogni 1 órára minden nap akkor 37 nap alatt lehetne elégetni 1kg zsírt? :O Ez nem irreális? Én számoltam el valamit?
Hello!
Valami félre van számolva ott.. :)
Én is járok kocogni , de nekem ebben a melegben 2 km futás (kb 3-4 km/h-val) és egy kis nyújtás alig másfél óra alatt nekem -2kg. Bár az elején vagyok , azt mondják lassulni fog... Nem tudom...
16/f
Nos ez több sebből is vérzik. Annyit fogysz amennyi a kalória deficit és nem annyit, amennyi a sport energia igénye. Megjegyzem nem számoltam utána a tiednek, de szerintem elszámoltad.
1. Te pedig nem fogy 2 kg zsírt, hanem nagyrészt vízveszteség. 1 kg zsír(!) egy jó diéta és sport mellett 1 hét alatt adható le kb.
hát jah.
ha nincs kaldef,akkor hiába égeted a kalóriát.
egészségesebb leszel,jobb lesz az állóképességed,de simán hízhatsz is.
amúgy meg 1óra/250?
kettlebell edzésen 1óra/1000-1200 az átlag.
de az ugrókötél is lebombáz 1 óra alatt 800at,ha van hozzá állóképességed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!