Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat ártanék ezzel az egy...

Sokat ártanék ezzel az egy hónappal?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja diétázom és sportolok is mellette. Mondjuk nem nagy dolog, általában dvd-re tornázom, görkori vagy viszonylag könnyű bodyrock. Mivel nyár van, suli helyett szereztem nyári munkát, viszont ehhez reggel nagyon korán kell kelnem és délutánra eléggé elfáradok, nincs erőm a sportra. Ha egy hónapig a sportot mellőzném - könnyű fizikai munkát végzek napi 8 órában - akkor nagyon hátráltatná a fogyásomat? Vagy akár hízhatnék is?

167 cm vagyok és 58 kg, nincs nagy feleslegem, mostmár főként csak formálódni szeretnék.

17 L

2012. júl. 3. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:
sztem aludj 1órát délután utána meg nyomjad, mondjuk nemtom h nagyon korán kell kelned mit jelent de ha hatkor kelsz, este 9fele még belefér egy fél óra - óra, nézz utána az intervallumozásnak, meg amellé még amit eddig csináltál
2012. júl. 3. 17:40
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát őszintén szólva fél 5-kor kelek...

Meg nem elég, hogy nincs erőm, csak tudod annyira nehéz beosztani az időt, hogy dolgozzak (maga az utazás is sok időt vesz el), legyek barátokkal, segítsek itthon, de még a kutyát is vigyem el sétálni. Viszont akkor ennek ellenére jó lenne valahogy belesüllyeszteni az időmbe?

2012. júl. 3. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen , sokat ártanál. Ne a kifogásokat keresgéld , mert az mindenkinek van. Győzd le magad , és edzésre fel. Nem könnyű , de megéri. :)
2012. júl. 3. 22:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Én is erre jutottam, úgyhogy ma meg is volt az edzés :D
2012. júl. 4. 22:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha nem fogyni akarsz csak formalodni, akkor erosito gyaksikat csinalj: fekvotamasz, huzodzkodas, guggolas, sulyemeles. Ezekkel nem kell orakat eltolteni!

Viszont ezektol lesznek szep feszesek az izmaid es formas az alakod. Ido pedig mindig van, csak szakitani kell. Te eleted, te dontesed, te beosztasod.

Lehet h eloszor nehez megszokni, de pl. kellhetsz 5 percel elobb es lenyomsz 10 fekvot. Hidd el mar 2 het mulva is tapasztalni fogod a valtozast. (ha izomlazad van, akkor masnap pihentesd azokat az izom csoportokat)

Melo ebedidoben pedig csinalj 20 guggolast. Este pedig a tobbit.

2012. júl. 5. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!