Mennyi kalóriát viszek be a szervezetembe ezzel az "étrenddel"? Elég keveset eszek.
én is ilyen voltam, le akartam fogyni, egyre kevesebbet ettem, a végén már nem is voltam éhes úgy összeszűkült a gyomrom. AZ egy dolog hogy nem érzed hogy éhes vagy, de a tested működéséhez több táplálékra van szükséged. Ha máshogy nem megyképzeld azt, hogy a tested olan mint egy autó: ha nem raksz bele üzemanyagot nem működik. Nem csak azért kell enned mert éhes vagy, hanem azért hogy szépen nőjél (hiszen csak 14 vagy) szép legyen a hajad (nekem pl hullot mikor alig ettem, mert a test ilyenkor fontosabb feladatokra használja azt aa kevéske ételt amit kap) stb.
Egyél olyan ételeket amiket szeretsz! Biztos van olyan, amiből könnyebb megenned egy szép adagnyit!
Ez nagyon fontos mert igen veszélyes tud lenni ez!
Jò neked.;-)
Èn 2 òránként éhes vagyok,ìgy nem tudok rendesen fogyòzni,pedig nagyon kéne.:-$
168 cm,71! kg :-(
17/L
Igazából ehetnél többet, de van aki még jobban nélkülözik.
Példaként említeném Bartos Cs. Istvánt, a a tanyavilág emblematikus figuráját. Az ő átlagos reggelije:
http://www.youtube.com/watch?v=_Tw0JeiFEfo
És a vacsorája:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!