3 hónap -10 kiló milyen étrenddel valósítható meg?
Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 20:03
1/3 anonim válasza:
reggeli szénhidrát(zabpehely, tk kenyér, fehér kenyeret péksütit ne egyél.)
tízórai szervetlen ásványi anyagok és fehérje (kefír vagy joghurt, vagy zöldség)
ebéd fehérje(csirkemell, további sovány húsok, szója-tofu) és nagyon kevés szénhidrát(rizs, krumplit ne egyél)
uzsonna fehérje és zöldségek
vacsora CSAK fehérje. ne egyél se zöldséget, se gyümölcsöt, éhes leszel tőlük. túrót egyél, vagy vegyél fehérje turmixot.
2/3 anonim válasza:
Szerintem ne akarj ilyen hirtelen ilyen sokat fogyni, mert azt sem a tested, sem pedig a szervezeted nem fogja meghálálni! A testeden a bőr megereszkedik, a szervezeted pedig legyengül! Azt tanácsolom, hogy egyél rendesen ahogy szoktál, de sose lakjál jól! Lehet, hogy kicsit több ideig tart, de legalább nem teszel kárt magadban! Nekem bevált! :)
3/3 anonim válasza:
kedves második, első vagyok:)
nos, biztos hallottad, hogy heti hány kg fogyás az eredményes?
aha, 1
3 hónap az várjunk csak....12 hét! azaz -2kg.
szóval még a normálisnál is normálisabb mértékű fogyás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!