A dinnyék hízlalnak?
A cukor szénhidrát, arra meg szüksége van a szervezetnek, főleg az agynak. Az működteti. Ha teljesen megvonná magától, akkor sokkal többet ártana mint használna. Egy cukorbeteg is vihet be cukrot, hát még egy diétázó.
A dinnye nagy része pedig valóban víz, ami egyrészt szükséges ebben a melegben, másrészt hamar távozik a szervezetből.
Én 3hónap alatt majdnem 20kilót fogytam és ettem cukrot is. Egészséges vagy nem, kamuk az ilyen cikkek vagy nem, én tapasztaltam ezt. Már hetek óta nem diétázom, az elmúlt hetekben rengeteg dinnyét ettem, volt hogy naponta több kilót is, és nem hogy nem jött vissza rám egy gramm sem, de volt hogy még fogytam is.
Ez tény, tapasztaltam, akár elhiszitek, akár nem. Ha száz tudományos cikket hoztok fel ellene, akkor is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!