Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A dinnyék hízlalnak?

A dinnyék hízlalnak?

Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 09:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
93%

A cukor szénhidrát, arra meg szüksége van a szervezetnek, főleg az agynak. Az működteti. Ha teljesen megvonná magától, akkor sokkal többet ártana mint használna. Egy cukorbeteg is vihet be cukrot, hát még egy diétázó.

A dinnye nagy része pedig valóban víz, ami egyrészt szükséges ebben a melegben, másrészt hamar távozik a szervezetből.

Én 3hónap alatt majdnem 20kilót fogytam és ettem cukrot is. Egészséges vagy nem, kamuk az ilyen cikkek vagy nem, én tapasztaltam ezt. Már hetek óta nem diétázom, az elmúlt hetekben rengeteg dinnyét ettem, volt hogy naponta több kilót is, és nem hogy nem jött vissza rám egy gramm sem, de volt hogy még fogytam is.

Ez tény, tapasztaltam, akár elhiszitek, akár nem. Ha száz tudományos cikket hoztok fel ellene, akkor is igaz.

2012. júl. 8. 20:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Minden szénhidrátból cukor lesz, szükség esetén a fehérjékből is, a cukrot eredeti formájában bejuttatni nem túl szerencsés. Eddig nem értettem miért fogadják olyan rosszul a cukorral való matekozásomat, de mostmár vágom hogy itt még az alapok sem közösek, nincs is miről vitázni. Ez pontosan az a ketagória mint amikor valaki mindennap megeszik egy kocka csokit, de még úgy is fogyik, aztán meg reklámozza mindenkinek a csodálatos "tapasztalatát" hogy csokival kell diétázni ,mert ő ezt "tapasztalta". Olyan nehéz most megállnom a személyeskedést :)
2012. júl. 9. 11:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Jellemző, hogy a hozzáértőt lepontozzátok, de ha egy dagi ír be olyat hogy a dinnyétől 20 kilót fogyott, na az a 100%-os válasz. Hánynom kell ettől az oldaltól!
2012. aug. 8. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!