Rákocka kérdése:
Futás vs. Úszás?
Figyelt kérdés
75 kiló vagyok és már ezer diétát próbáltam, nagyon szeretném magam nyár végére rendbe hozni és szerintetek a futással vagy úszással lehet nagyobb eredményeket hozni?(persze mellette diéta) nem tudom mit csináljak undorodom magamtól!!!!!2012. júl. 1. 18:40
1/4 Vri válasza:
Szeritem mindkettő jó erre az alkalomra! ;)
2/4 A kérdező kommentje:
de ezek közül csak egyet szeretnék nincs mind2r időm
2012. júl. 1. 20:16
3/4 Vri válasza:
Ha nagyon nincs időd csak egy kicsi akkor futás, de ha közel van az úszoda vagy nektek is van egy úszáshoz megfelelő medencétek akkor úszás.
4/4 anonim válasza:
Ez a 2 sport más-más izomcsoportokat vesz igénybe. Szerintem váltogasd 2 hetente! De ha mindenképpen csak egyet szeretnél csinálni, és inkább lábra/popsira szeretnél formásodni, akkor a futást ajánlom. Sok szerencsét!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!