Heti 3x-ri futás és mindennap úszás jó ötlet?
Figyelt kérdés
180cm/89kg vagyok és egy kicsit szeretném rendbetenni magam.
15/F
2010. júl. 17. 12:08
1/3 anonim válasza:
Lehet csak én gondolom így de ha fogyni szeretnél akkor ne az úszást válaszd mert utána nagyon éhes leszel és feleszed a hütőt...ergo nem volt túl sok értelme.Nekem az orvosom mondta nem is olyan rég.
2/3 anonim válasza:
Nem tudom mennyit mozogsz de ez szerintem picit sok, bár ha bírod.
Én heti 2 szer szoktam úszni úgy kb 3 órát és engem az teljesen rendbe rakott, Minden izmot átmozgat és szép idomos lesz tőle az ember.
De miért is akarsz ennyit sportolni??
Az előzőnek válaszolva szerintem minden sport után megéhezik, az embert, nem csak úszás után, bár nem vagyok orvos.
3/3 anonim válasza:
Én télen úszok, nyáron futok. Nagyon szépen formálja az alakot. Úszásból sztem elég max. 1 óra. Futásból én 35-40 percet szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!