Éjszakai éhezés! Ez most így elhízáshoz vezet?
[bővebben]
Figyelt kérdés
Normál a súlyom, 15 éves lány vagyok, 170cm/53kg, persze elég egézségesen táplálkozok. Pár hete mindig éjszakánként jön rám a komolyabb ehetnék, és olyankor kimegyek a konyhába, és eszek! Általában uborkát, paradicsomot, póréhagymát, paprikát, illetve néha tejet iszok!
Igyekszem leszokni róla, de ha még marad egy darabig el fogok hízni?
2009. júl. 9. 00:22
1/6 anonim válasza:
Szerintem valahogy rosszul vacsorázol, mert éhgyomorral nem lehet aludni (én legalábbis nem tudok). Nem fogsz elhízni, de a vacsorára figyelj oda jobban, mert ha éjszaka ilyenek jönnek rád, akkor nem pihened ki magad reggelre, az meg árt a tanulásnak, később pedig munkában, persze bezabálni se kell, de éhgyomorral sose feküdj le aludni, mert ha véletlenül el is alszol mégis, reggel könnyen éhes hasfájással kelhetsz, és hosszú távon árt.
2009. júl. 9. 00:32
2/6 anonim válasza:
Neeeeem,nemnemnemnemnemnemnemnemnemneeeem, még mindig nem.
Az éjszakai hízás nem létezik. Baromság, hülyeség, urban legend, nők lapjai szemét, általános tévhit. Ha éjszaka megeszel valamit az pont ugyanannyi energiát tartalmaz, mint nappal.
Ha a BBC nem elég jó neked, akkor Google a barátod, találsz még többezer hiteles cikket erről..
2009. júl. 9. 00:59
3/6 anonim válasza:
hát egy 15éves lány nembiztos hogy angol nyevű cikkeket vár.
2009. júl. 9. 08:16
4/6 anonim válasza:
A 00.59-kor beírt link speciel 47 darab nőstény majommal folytatott egy darab amerikai kisérletről szól...A kérdésre: a zöldségtől nem fogsz elhízni, de attól még ne éjszaka egyél.
2009. júl. 9. 10:58
5/6 anonim válasza:
Kár, én 10 évesen megértettem volna, 15 évesen az osztályom fele gond nélkül elolvasta volna.
Nem ez volt az első és egyetlen ilyen kísérlet a világon. A nők lapja meg a szomszéd manci néni biztos hitelesebb forrás, mint a különböző medical journal-ok.
Csak hogy néhány könnyen Google-özhető, hiteles forrást soroljak.
2009. júl. 9. 18:33
6/6 anonim válasza:
Nem kell mindent elhinni, amit az interneten olvasol. Ez a szendi egy magamutogató pénzsóvár pszichológus. Táplálkozási ügyekben talán orvosoktól kéne tájékozódni! Naponta iszom tejet, köszönöm, még élek! Régebb óta, mint te!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!