Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan álljam meg a csokit?

Hogyan álljam meg a csokit?

Figyelt kérdés

szeretnék picit fogyózni, de az egyetlen amit nem birok megállni az az édesség..

ha bemegyek a boltba ott van.. mások is eszik.. és tök idegesítő hogy nem ehetek, így sose birom ki..

mit ajánlotok hogy ne kivánjam?

(azon kívül hogy egyek gyümölcsöt tonnaszámra)

2009. júl. 8. 23:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele..El kell valamivel foglalnod magad menj el egy kicsit bulizni és akkor nem jut szedbe az édesség én így szoktam megállni
2009. júl. 8. 23:42
 2/12 anonim válasza:
75%
Gondold azt a csokiról, hogy húú de gonosz, ha megeszem beteg leszek tőle. xD
2009. júl. 9. 00:09
 3/12 anonim válasza:
Én sose tudtam ellenállni a csokinak, ezért mindig amikor megkívántam megpróbáltam csak egy keveset enni belőle. Ezt persze borzasztó nehéz megállni, ha már megérzed az ízét,de engem már az is megnyugtat, ha egy keveset eszem belőle.
2009. júl. 9. 00:13
 4/12 anonim ***** válasza:

Ez talán brutális lesz, de ha más nem megy, akkor ezt vesd be! Nekem bevállt: beveszed a csokoládét, megrágod, kiköpöd...

VAGY! Ami még jobb, hogy a zsírszegény tej amúgy is fogyaszt, és 2-3 deci tejben elkeversz 1-2 kávéskanál NATÚR [arany]zsírszegény kakaóport, és ízlés szerint édesítőszer. Hidegen illetve melegen egyaránt finom, kiváló nasi, kevés kalória!

2009. júl. 9. 00:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem kell megállnod, csak ne edd magad degeszre, és ne egyél kesőn. Én is így fogyóztam,mióta nemdohányzom nagyon kivánom az édeset, és mint kiderült a napi két kocka csoki bőven elég.
2009. júl. 9. 01:02
 6/12 anonim ***** válasza:
Én rájöttem, hogy kijönnek tőle a pattanásaim, azóta nem eszem :D Neked is találnod kellene valamilyen indokot. Például egyszer megehetnél egy kilóval belőle, amitől persze annyira rosszul lennél, hogy megfogadnád, hogy soha többet nem eszel.. Hogy tetszik az ötlet? :)
2009. júl. 9. 02:29
 7/12 anonim válasza:

EGYÉL C$OKIT

C$AK 70 80 90 $ZÁLZALÉKO$AT

2009. júl. 9. 07:28
 8/12 anonim válasza:

hát ti hülyék vagytok...

szerintem egyél csokit és utána böntesd magad félóra futásra, megerőltettő testmozgásra.

ezzel le is mozgod, boldog is leszel a sok boldogság hormontol.ha van barátod akkor az ágyban TE mozogj többet.

2009. júl. 9. 08:15
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
már eleve nem értem, hogy nyár közepén, hogy lehet azt az édes szart kívánni! ha ránézek a csokira rosszul vagyok! ez a csoki-mánia egyeseknél csak egy káros szenvedély és semmivel nem jobb mintha láncdohányos lennél!
2009. júl. 9. 08:59
 10/12 anonim válasza:
egyél müzliszeletet. olyat, ami csokiba van mártva, vagy csokis, vagy sima. nekem bevált :)
2009. júl. 9. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!