Kb45-50kg súlyfelesleg van rajtam, edzek de nem elég megoldás?
Figyelt kérdés
rendzeresen járok edzeni már lassan egy éve de semmi változás, mit javasoltok?2012. jún. 30. 19:06
1/22 anonim válasza:
Csoda, hogy ezzel a túlsúllyal van kedved edzeni. Inkább életmód váltásban kellene gondolkodnod. Áttérni egy normális étkezésre. Edzeni ráérnél akkor is, ha már fogytál 8-10 kilót.
2/22 A kérdező kommentje:
étrend szerint eszem már több hónapja, nagyon nem érzem jól magam így
2012. jún. 30. 19:30
3/22 anonim válasza:
Valat rosszul csinálhatsz. A normális fogyókúra alatt még éhezni sem kell. Vidáman végig lehet csinálni. Én kipróbáltam. Kérd szakember tanácsát, ha egyedül nem boldogulsz.
4/22 anonim válasza:
akkor mondjuk 100-110 kiló vagy és 1 év alatt nincs változás?
ennyinél ha csak kicsit változtatsz az étkezéseden vagy kicsit többet mozogsz már attól is megindul a fogyás
5/22 A kérdező kommentje:
az elmúlt 1 év alatt lett egy kemény 48-as karom aminek speciel örülök de a hasam a végem :( étkezésemen is változtattam már nem eszek sokat napi 3szor eszek és már több mint egy hónapja riszen élek meg csirkén de semmi
2012. júl. 1. 22:11
6/22 anonim válasza:
Rajtam is 40kg felesleg van. Én elmentem egy dietetikushoz, aki étrendet állít nekem össze havonta. Én nem merek ekkora súlyfelesleggel nagyon "ugrálni". Most kezdtem el jógázni, ez megy. Igaz hetente csak 1x2 óra. Sajnos nincs több óra egy héten. Remélem menni fog. De neked nem lehet, hogy valami hormonális bajod van? Mert már illett volna fogynod, ha ennyit teszel érte.
7/22 A kérdező kommentje:
Hát édesapám elég nagydarab mondhatni ugyanakkorák vagyunk mind a ketten, de nekem ez nem tetszik én tenni akarok ellene!
2012. júl. 4. 15:30
8/22 anonim válasza:
NE ADD FEL!!!!! Sikerulni fog,mar annyi mindenkinek sikerult! Hajra!!!!! Az eves nagyon fontos,este ne egyel mar semmit! Hogy allsz az evessel? Dietazol is?
9/22 anonim válasza:
És van emögött valami matek is? Merthogy a rizs+csirke az éppenséggel tömegnövelő étrendnek is elmegy.
10/22 A kérdező kommentje:
persze kivan számolv minden fél adag csirka+ fé adag rizs és 18:00 után nincs kaja
2012. júl. 13. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!