Iszonyatos fejfájás lehet a fogyókúrától?
Neeem...
Lefogysz, drasztikus fogyókúrával... a szervezeted emlékezni fog rá.
Így amikor elkezdesz rendesen táplálkozni, hiába nem eszel sokat, a szervezeted akkor is tartalékolni fog belőle, mert emlékezni fog rá, hogy anno hiányt szenvedett, és előrelátóan tartalékot képez. Nekem a dokim annak idején ezzel magyarázta, miért sikertelenek hosszú távon a drasztikus fogyókúrák.
Mindenesetre sok sikert a céljaid eléréséhez, de ne így...
Amíg lehet, próbálj más megoldást keresni... és közben apránként, egészségesen megszabadulhatsz a feleslegedtől..
De hidd el, ekkora túlsúlyhoz már ajánlatos orvosi segítséget kérni.
Én lefogytam tavaly júniustól, tavaly novemberig összesen 34 kg-t(136kg-ról lettem 102). És azóta egy deka nem jött vissza. Nem omlottam össze, nem haltam bele, nem kerültem kórházba. Pedig én is ezt a drasztikus diétát toltam.
Most újra elkezdem, jelenlegi cél 93kg.(nekem az lesz az ideális, mivel súlyzós edzésre/gyúrni/ járok, így átlagosnál több izom van rajtam.)
18/F 189cm/102kg
Most mindentöl függetlenül, ha valaki ennyire drasztikusan fogyóúrázik, akkor közben ETTÖL lesz depressziv, úgyhogy csak rontasz a helyzeteden.
A másik meg, hogy ha ilyen gyorsan akarsz 15 kg-ot leadni, akkor ugyan KÖNNYEBB leszel, de formásabb nem, ezen kivül a böröd összevissza fog rajtad lógni és EZT többé nem lehet rendbehozni (csak legfeljebb mütéttel, ami se nem egészséges, se nem olcsó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!