Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Iszonyatos fejfájás lehet a...

Iszonyatos fejfájás lehet a fogyókúrától?

Figyelt kérdés
Pár napja kezdtem neki, olyan 1000 kalória körül ehetek naponta. De iszonyú éhes vagyok. Tegnap este óta pedig rettenetesen fáj a fejem, hátul a tarkónál. Front nincs, más okát nem tudom. Lehet emiatt? Ha igen, hogy mulasszam el?
2012. jún. 30. 10:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%

Neeem...

Lefogysz, drasztikus fogyókúrával... a szervezeted emlékezni fog rá.

Így amikor elkezdesz rendesen táplálkozni, hiába nem eszel sokat, a szervezeted akkor is tartalékolni fog belőle, mert emlékezni fog rá, hogy anno hiányt szenvedett, és előrelátóan tartalékot képez. Nekem a dokim annak idején ezzel magyarázta, miért sikertelenek hosszú távon a drasztikus fogyókúrák.

Mindenesetre sok sikert a céljaid eléréséhez, de ne így...

Amíg lehet, próbálj más megoldást keresni... és közben apránként, egészségesen megszabadulhatsz a feleslegedtől..

De hidd el, ekkora túlsúlyhoz már ajánlatos orvosi segítséget kérni.

2012. jún. 30. 12:21
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
1. vagyok, hát egyébként a 700 az nem reális, inkább nekem is 1000 szokott már lenni, de nkm ez az utolso 7 kg kb. ezért lassan megy, plusz egyik nap bűnöztem egy kicsit( buli után egy gyros meg egy pogi plusz alkohol)de ígyis kb 2-3 kg-ot fogytam 2 hét alatt, bár most megvan, szóval lehet, hogy még többet. Kitartás! A drasztikus fogyó tényleg nem jó, de én most nemlátok más kiutat.. ha lassan fogyok, nagyobb eséllyel hagyom abba, mert nem motivál, mert nem látom a fogyást. Abba viszont beletörődtem, hogy ha abbahagyom, akkor is marad a heti 3x sport, és a kevés kaja( majdnem olyan kevés, mint a fogyómkor- tehát ilyen 1500 kcal mjuk). Máshogy nem lehet szerintem megtartani. Nem vagyok orvos, tehát nem biztos, hogy rám kell hallgatnod, de nekem pl. gyomorbajom is van, a jo-jo-tól, de ezzel az 1000 kcalos étrenddel és sporttal javult. Kitartás, azért kérdezz ,meg egy orvost is!Ja és ha 30 kg felesleged van, akkor 1500 kcalt vigyél be mindenképp,úgy is fogyni fogsz, de neked az 1000 lehet, hogy tényleg túl nagy váltás, meg ha 1500-zal kezdessz, azt tudod később csökkenteni, és nem áll le a fogyás.
2012. jún. 30. 12:34
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Én lefogytam tavaly júniustól, tavaly novemberig összesen 34 kg-t(136kg-ról lettem 102). És azóta egy deka nem jött vissza. Nem omlottam össze, nem haltam bele, nem kerültem kórházba. Pedig én is ezt a drasztikus diétát toltam.

Most újra elkezdem, jelenlegi cél 93kg.(nekem az lesz az ideális, mivel súlyzós edzésre/gyúrni/ járok, így átlagosnál több izom van rajtam.)

18/F 189cm/102kg

2012. jún. 30. 13:04
 14/14 anonim ***** válasza:
40%

Most mindentöl függetlenül, ha valaki ennyire drasztikusan fogyóúrázik, akkor közben ETTÖL lesz depressziv, úgyhogy csak rontasz a helyzeteden.

A másik meg, hogy ha ilyen gyorsan akarsz 15 kg-ot leadni, akkor ugyan KÖNNYEBB leszel, de formásabb nem, ezen kivül a böröd összevissza fog rajtad lógni és EZT többé nem lehet rendbehozni (csak legfeljebb mütéttel, ami se nem egészséges, se nem olcsó).

2012. jún. 30. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!