Én is az anorexia és a bulimia között vagyok valahol. Az egész tavaly kezdődött, még mielőtt ballagtam volna a sulimból. Elhatároztam (akkor 165 centi és 90 kiló voltam), hogy nyárra lefogyok. Eleinte nagyon figyeltem arra, hogy egészségesen étkezzem, de egyre kevesebbet ettem.. őrült módjára számoltam a kalóriákat, és minden számot felfelé kerekítettem, hogy így még kevesebbet egyek. Ehhez minden éjszaka tornáztam is, és szobabicikliztem, 1-2 órán keresztül. Rengeteg vizet ittam, hogy eltelítsem a gyomromat. Ha édeset kívántam, elővettm egy zacskó bolero-port, és azt "nyalogattam". Pár hét után a tanárok észrevették a változást, és mindig megdicsértek, hogy milyen jól nézek ki, és, hogy mondjam már el, hogy tudtam ennyit fogyni. Az orvosom is örült, apám is sokkal jobban figyelt rám, az utcán többen megnéztek. Könnyebben tudtam mozogni, úgy éreztem, teljesen egészséges vagyok, és jó, amit teszek magammal. Aztán még kevesebbet ettem. Állandóan rossz kedvem volt, hullott a hajam, a szemem alatt álandóan sötét karikák voltak. Egyszercsak meguntam a nem-evést, és mindent, de MINDENT felfaltam, ami a konyhában ehető volt. Csokik, kekszek, kenyér, felvágott, sajt, instant leves, kakaópor csak úgy magában, pattogatott kukorica.. végül eszembe jutott, hogy ha ezektől nem szabadulok meg valahogy, akkor vissza fogom hízni, amit eddig lefogytam. Elrohantam a wc-re, meleg vizet ittam és ledugtam az ujjam a torkomon. Amikor úgy éreztem, mindent kihánytam, és már csak az epe jött fel a torkomon, megmosakodtam, és nekiálltam tornázni. Büszke voltam magamra, amiért meg tudtam oldani a problémámat, és megnyugodtam, hogy találtam egy technikát, amivel mindenképpen ki tudom cselezni a finomságokat. Ezután megintcsak koplalós időszak jött. A szüleim hajnalban mentek dolgozni, és csak este jöttek haza, szóval bármikor mondhattam azt, hogy már ettem. "Igen, megettem a reggelimet.", "Igen, ettem a suliban.", Igen, már ebédeltem." - persze ennek a fele sem volt igaz. Reggel megittam egy kávét édesítőszerrel, a suliban mindig odaadtam valakinek a tízóraimat, itthon pedig vagy lehúztam a wc-n az ételt, vagy kiadtam az állatoknak. Amikor itthon volt valaki, akkor mindig megpróbált megetetni valamivel, de állandóan visszautasítottam. Egy idő után aztán megelégelték, és azt mondták, hogy azt csinálok, amit akarok, felőlük aztán ki is purcanhatok, nem fogja őket érdekelni. Ezen úgy megsértődtem, hogy elkezdtem enni.. de ahogy híztam egy kilót, kezdődött az egész az elejéről, csak többször volt falásrohamom, többször hánytattam magam, hashajtó teákat ittam, és már nem "titokban" tornáztam. Szinte tüntelőleg utasítottam el az ételt, utáltam, hogy mindig tömni akarnak, csak azért sem ettem. Ez kb. 2 hónap leforgása alatt történt, 22 kilót fogytam. És mondhatnám, hogy megbántam, vagy ilyesmi, de azóta nem jött vissza semmi, szóval még mindig „boldogan” élek (amíg meg nem halok a saját hülyeségem miatt). Tönkrement viszont a májam, vérszegény lettem, alacsony a vérnyomásom, és vitaminhiányom van. (Ezt úgy kell elképzelni, hogy bármelyik pillanatban elájulhatok.)Még most is van, hogy napokig nem eszem, vagy meghánytatom magam. Naponta mérem a súlyom, igyekszem sokat mozogni, és nem eszem meg akármit, ha tudom, hogy nem fogom tudni kihányni. A nyelőcsövemet véresre marta a gyomorsav. Idegroncs vagyok, félek az emberektől, és utálom magam. (Most 170 cm vagyok, és 68 kg, ami még mindig nem kevés, ez alapján bátran mondhatnánk azt, hogy még fogyhatnék pár kilót.) Hááát, "röviden" ennyi, bocs, ha túl hosszúra sikerült.