Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A mai adagom nagyon gáz? Mit...

A mai adagom nagyon gáz? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

kávé, 2 dl szójatej, 3 alma, 3 barack, fél kg meggy, 2 tál zöldségleves, 50 g tofu sóval, 1 csirkeszárny, 100 g füstölt lazac, 3 db pulykamellselyem sonka, egy marék mandula...

1500kcal-os keretbe ez még belefér? A hasam nagyon kidudorodik most és szinte hányingerem van a sok kajálástól... már 2 hete fogyózom és futok, eddig lement 3 kg, de félek,hogy ez a bűnözéses napom elront mindent.. segítsetek légyszi, hogy mivel tudnám ezt kompenzálni? (Ma már ráadásul el se tudok menni futni, mivel nagyon rosszul lettem a zabáástól)

2012. jún. 27. 19:48
 1/4 anonim válasza:
64%
Ne aggódj, ez még nem a világ vége. Én is fogyózom, és volt 2-3 nap amikor többet ettem a kelleténél. De nyugi, amint visszaállsz a fogyira, megindul a fogyás is. Egyébként, ha elfogadsz egy tanácsot, próbálj meg kis adagokban étkezni, naponta 5x, lehetőleg mindig ugyanabban az időpontban. Ha pedig édesség után sóvárogsz, iktass be a reggelidbe mondjuk csokis műzlit, light tejjel, vagy tízóraira fit műzlit. Sok sikert Neked!
2012. jún. 27. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:
A kaja nem sok, a mit lehet tenni kérdésre a válaszom: kevesebbet kell enni.
2012. jún. 28. 10:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Tudom, köszi a válaszokat!:) Úgy értettem, hogy pl. ha másnap zöldségnapot tartok, akkor ez kiegyenlítődik, vagy csak rotnok a helyzeten?
2012. jún. 28. 14:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Másnap egyszerűen térj vissza fogyókúrához. Egy nap bűnözés szinte semmit se befolyásol. Max. a végén 1 nappal tovább fog tartani a fogyókúrád, ez a legrosszabb, ami történhet.

Örök szabály, hogy nem kell 100 %-osan betartani az elhatározásunkat, ha le akarunk fogyni. Ha 80 %-ban fegyelmezett é s tudatos vagy a táplálkozásban (és mozgásban), akkor az a 20 % már semmit se fog jelenteni.

2012. jún. 29. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!