Mennyi kalóriát égetek el 30 perc ugrókötelezéssel?
Figyelt kérdés
És miben mutatkozik meg az eredménye vagy hatása?2012. jún. 26. 22:38
1/6 anonim válasza:
Ha végigtolod a 30 percet,akkor kb 350-400 kcalt.
Ha egy héten 6 nap csinàlod,akkor kb 2 hét után!;-)
2/6 anonim válasza:
Hát 400 kalóriát biztos nem. Esetleg egy órával,ha tényleg keményen csinálod,de akkor sem valószinü. Fél óra ugrókötelezés sztem max 150 kcal sajnos
3/6 A kérdező kommentje:
Ha kombinálom tornával, esetleg futással vagy görkorizással az eredménye mennyivel lesz láthatóbb?
2012. jún. 27. 15:53
4/6 anonim válasza:
Én is ezt csinálom napi 30 perc folyamatos és intenzív ugrókötelezés 1 héten 6 nap. Az első válaszolónak adok igazat! :) Szóval szerintem csináld Te is, én nagyon sokat javultam tőle!
5/6 anonim válasza:
A 2. válaszoló óriási butaságot mondott. Köztudott, hogy az ugrálókötelezés a top 5 kalóriaégető sport egyike. 10 percenként 130 kalóriát lehet vele elégetni !
6/6 anonim válasza:
Hiszed te azt..
Amúgy sem lehet meghatározni,ki mennyit éget el,mivel minden szervezet más,valami függ attól is,hogy az illető milyen kondiban van,testzsírszázalék-izom aránya mennyi,és még sorolhatnám reggelig.
És az emebrek hajlamosak túlértékelni a mozgást amit csinálnak..10 perc alatt 130 kalória? de jó is lenne.. alapból 20-30 percig csak a vérben lévő cukrot használod el. Meg gondolj már bele,akkor 1 óra alatt 780 !!!! kalóriát égetnél el! Ennyit esetleg egy atletika edzésen égetsz el. ne dőljetek be ezeknek az 1000 kcal/óra cuccoknak,mert magatokat csapjátok be vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!