1/10 anonim válasza:
Nem.Sok embert ismerek,aki a stressztől fogyott,vagyis kevesebbet evett gondolom..
2/10 anonim válasza:
Kalóriadeficittel is csak lassabban.
3/10 anonim válasza:
Ez egy tévhit! Ha mást eszel, mint eddig, kisebb adagot, délután 17-18 után már semmit és közben sem nassolsz, szépen fogyni kezdesz.
4/10 anonim válasza:
Nem, sőt ha intenzíven sportolsz, kondizol esetleg, akkor előfordulhat, hogy a mérleg nem nagyon mozdul, mégis formásodsz, fogysz, de az izmod fejlődik. Diétával, egészséges életmódra váltással persze talán mérleget nézve jobban fogyhatsz, de ha nem mozogsz, akkor meg tötty maradsz, ha alapból nincs feszes bőrös és az izmod is petyhüdt marad.
5/10 anonim válasza:
4-es vagyok:
*bőröd
+ annyi még, hogy egy egészséges életmódra váltás (segíthet benne edző, vagy dietetikus) + egy kis mozgás, nem is kell magad halálra edzeni, csak pl. biciklizés, úszás, sok séta, busz helyett, futás a legjobb együttesen.
Szerintem nem érdemes úgy mozogni, hogy sz*rsz a táplálkozásra és úgy sem érdemes diétázni, legalábbis nem lesz olyan szép az eredmény, ha nem mozogsz valamit mellé.
6/10 anonim válasza:
Nem, kevesebb evés, sok séta, kirándulás... Nekem ez elég volt. :)
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat..8-9 kgt szeretnék szeptemberre lefogyni.1100 kclt fogyasztok már mellette heti 3szor futok,takarítok,sétálok..így sikerül? Ja és semmi nasi,üdítő,kenyérfélék
2012. jún. 26. 20:14
8/10 anonim válasza:
nem, de szép formáid csak sporttal lehetnek. én 9 kgt fogytam csak diétával, de puha maradtam... ezért kezdtem sportolni
9/10 anonim válasza:
bocsánat, félreolvastam a kérdést! (előző vagyok)
10/10 anonim válasza:
Miért,mivel akarsz fogyni? Vagy mit vársz ide válasznak? Nem,sporttal csak az izgága hülyegyerekek fogynak.Aki okos,az vesz akármilyen káposztaleves kapszulát és döglik a gép előtt egész nap.Mellette természetesen minden szart megzabál ipari mennyiségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!