20 éves vagyok, 167cm és 63kg! Szeretnék leadni legalább 5-10kg-ot! Mit tegyek?
90 napos diétát próbáld ki, volt barátnőmnek bevált.(keress rá neten,tuti van anyag)
amúgy nem értem mi bajod, az normális súly(magasság-100cm nem?). a fiúk úgyis szeretik,ha van mit fogni a lányon;)
Méghogy lassú és szar, anyám borogass
Na jó, diéta igen, ez az ami műkdödik ,csak sokan nem tudják hogy hogy kell,
tehát diétáznod kell, ha nem méred a kaját és úgy eszel HCA t me ilyeneket akkor garantálom hogy érdemi zsírvesztés nem lesz, testsúlycsökkenés igen, de a kettő nem ugyanaz!!!
Elottem szolo: IGEN, IGEN, IGEN!!!!!
Ez a titok.
En tavaly vegig csinaltam a 90 naposat. Jaj nagyon szenvedtem!!!! Le adtam 10 kg-t ami vissza is jott - es van aki most azt mondja: mert biztos zabaltal...
Igazabol csak visszaalltam a rendes mindent eszek eletmodomra.
Iden, viszont beiratkoztam egy tobb mint 40 ev ota letezo "fogyiklubba" es mit ad Isten, pontosan ez a lenyege a dolognak, amit az elottem hozzaszolo irt...
Szoval ne kinozd magad es tedd tonkre a gyomrod 90 napos csodakkal. Figyelj oda, mennyit eszel es mibol. A szervezetnek szuksege van a kenyerre eppugy, mint a husra. Merthogy mi mindenevok vagyunk!!!
Mozogj tobbet!
Igyal sok-sok vizet!!!! Jo a borodnek es mossa a szervezetedet. Probalj leallni a cukros dolgokrol az edesitot sem ajanlom, mert az meg nem az igazi...
Nallam mindig van muzliszelet a cukorhiany potlasara.
Ennyi a titok.
Kevesebb kaloria, tobb mozgas. Garantalat siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!