Sikerülhet így leadni legalább 15 kg-t vagy ne is kezdjek bele?
Májusig szeretnék lefogyni 15kg-t.
Ha nem eszem zsíros kajákat és szénhidrátot csak annyit amennyit a szervezetem igényel,a napi kcal-bevitelem 1000-1200 körül lesz akkor lehetséges?
Tudom most jön az hogy fussak meg bicajozzak de sajna nem tehetem,legfejebb itthon van lehetőségem egy kis 10-15 perces tornárade másra nem :(
Esetleg még a hullahopp szóba jöhet minden negyednap(mert ha 30-40percig csinálom másnapra olyan kék lesz tőle az egész hasam hogy rettenet)
am meg falun élek úgyhogy a napi aktivitásom meg van már amennyire
tehát így vagyok, szerintetek sikerülhet sport nélkül is?
mennyiről mennyire? és hány centi vagy hozzá
ez azért lényeges
A fogyókúrába a lényeg a fokozatosság - arra figyelj, hogy ne hirtelen kezdd el magad sanyargatni, mert akkor az ellenkezőjét éred el. Tehát ne csináld azt, hogy jóval kevesebbet eszel és az eddigi kevés mozgás mellé, naponta két órát futsz stb. Mert akkor a szervezeted "megijed" és elkezd raktározni. ezt meg te sem szeretnéd.
Egy tipp: Mindig kis tányérból egyél, eleve kevesebb fér rá - egyél ugyanazt csak kevesebbet - és kezdj el mozogni és majd utána diétázni... "készítsd fel" a szervezeted.
Persze, hogy sikerülhet,de kicsit nehezebb lesz. Mivel az a lényeg, hogy ha több izmod van, többet ehetsz, mert az izmok égetik a kalóriát. Ezért érdemes izmosítani is.
A lényeg, hogy ne egyél finomlisztes dolgot és cukrot soha.
160 cm és 64 kg vaok most legyűrtem 4 kgt
most a 60 a célom decemberig
tuti hogy fogyni fogsz, meghogy nincs sport: karikazas+15 perc torna+ falusi elet es 1200 kcal = fogyas
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!