Jojó effektus, hogy tudnék végre zsírból fogyni?
sajnosvisszahíztam mind a 8 kilót amit leadtam, ráadásul úgy érzem, mintha "puhább" is lennék mint valaha, mintha csontból és zsírból állna csak a testem, meg tudom markolni a puha zsírt magamon (60 kg vagyok most)
hogy lehetne feszes, zsírtalan combom és pocim?
A diéta alapja a SZILÁRD ÉTKEZÉSED!!!-en múlik legnagyobb részben.
1./ protein 2-2,5g/testsúly kg és 1-1,6g szénhidrát/testsúly kg.
2./ Nyers, párolt zöldségek minden mennyiségben.
3./ Sajnos gyümölcsök ez esetben részben no!! Sok bennük a szénhidrát. 1 alma főétkezéskor.
4./ Szénhidrát esetén aránylag a jobb szénhidrátoknál maradni, mint puffasztott rozs, rizs, zabpehely.
5./ Napi 3 liter ásványvíz, tea, gyümölcstea.
6./ Esszenciális zsírsavak. (például Stillmass MCT olajpor), lenmagolja, oliva.
Ajánlatos napi többszöri (5) étkezés. Keveset, sokszor, hogy folyamatosan, nem megterhelve az emésztésed. Soványhúsok, nyers, vagy párolt zöldségekkel, esetleg savanyított tejtermékek.
Protein esetében érdemes olyan proteint választani ami széhidrát, és zsírmentes, vagy megközelítőleg az. Szóba jöhet HiTech Whey C6
Szia.
Naponta 5x kell étkezni lehetőleg kevesebb szénhidrátot, azt inkább reggel és délelőt fgyaszd. Vacsorár pedig már csak fehérjét.
Rendszeres mozgás (hetente 5x minimum 40 perc). É napi minimuk 3 liter víz.
Ezzel le tudsz fogyni hetente 0,5-1 kg-t zsírból.:)
Sok sikert!
Ez ennél sokkal de sokkal egyszerűbb. Ha a szükségesnél többet eszel, hízol. Ha kevesebbet, fogysz. Ezt, lányok, áthágni nem lehet. (Tudom, ez a fogyókúrázó -lányok- Szent Grálja)
Úgy lehet feszes, zsírtalan a tested, hogy SPORTOLSZ. SOKAT. NEHEZET. Sehogy máshogy. Csodaszer, bármennyire vágytok rá, nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!