Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha csak ezen élek napokig,...

Ha csak ezen élek napokig, hetekig, tudok fogyni?

Figyelt kérdés

Tej, kávé, és zaherin. Ha csak ezt iszom, és nem eszek jó ideig, tudok vele fogyni?

Agymosást nem kérek, tudom én is, hogy ez nem jó. Csak arra válaszoljatok kérlek, hogy 10-15 kg-ot le lehet-e adni ezzel és mennyi idő alatt körülbelül?

2012. jún. 22. 15:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia.

Ha tudod, hogy nem jó akkor miért csinálod?

1, de max 2 hét alatt kórházban fogsz kikötni. Jah és igen, fogyni fogsz, de nem zsírból, hanem izomból!

Gratulálok!

2012. jún. 22. 15:25
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Már megint egy elmebeteg. Elég sokan vannak mostanában...
2012. jún. 22. 15:34
 3/9 anonim ***** válasza:
2. Ugye? NEkem is feltűnt... Tegnap volt jónéhány ilyen típusú kérdés, szerintem ugyanannak a trllnak a művei voltak. Vagy tényleg ennyi idióta akr június végén hirtelen lefogyni?
2012. jún. 22. 15:36
 4/9 anonim válasza:

Te nagyon hülye vagy! A végén meg a dupláját szeded vissza, és akkor majd rinyálhatsz! Inkább sportolj, és állíts össze egy ilyen étrendet:

[link]

Ennek értelme is van, és ahogy az első mondta, legalább nem kerülsz kórházba!

2012. jún. 22. 16:02
 5/9 anonim ***** válasza:

3!

Két dolgot tudok elképzelni: az egyik, hogy egyvalaki szórakozik velünk, mert annyira unatkozik, hogy nem tud mit kezdeni magával, a másik, hogy ugyanezen ok miatt egy csomó unatkozó kistini szórakozik itt - elég sok más topicot is elárasztottak az ilyen IQ-szintű emberek... Elég megnézni a helyesírást. Már, ha lehet egyáltalán "helyes"-nek nevezni...

2012. jún. 22. 16:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyik is, másik is.

Nagyon sok diák eddig a vizsgákkal volt elfoglalta, zabálták a meki és egyebek egészségtelen kajáját, most hogy jön a nyár, legszívesebben már holnaptól szeretnének szuper-csinik lenni.

Másrészt a dolgozó nők, anyukák részére is most jönnek a nyári szabadságolások, és mivel ők is most kezdenek észbekapni, hát mire itt a családi nyaralás, addigra szeretnének valahogy kinézni.

Ezért keresi a többség a gyors-módit, az mindegy, hogy szeptembertől ismét rajtuk lesz az összes kg, de a nyár legyen szép.

7/9 anonim ***** válasza:
Kórházba nem kerül, a tejben benne vannak az esszenciális aminosavak, viszont pont a tejtől nem fogsz fogyni XD
 8/9 anonim válasza:

Inkább zöldséget,gyümölcsöt egyél,mint tejterméket.Attól aztán nem fogsz fogyni.Egyébként 35 fok van kint,ha egész nap koplalsz jó eséllyel elájulsz vagy rosszul leszel egész nap,legyengülsz és tök mindegy lesz hány kiló vagy,a lakásból nem tudsz majd kitámolyogni,nemhogy a strandig eljuss.A koplalás a legrosszabb módszer,utána sokkal több jön majd vissza rád,mint amennyi lement.

10-15 kilót leadni?Jó pár hónap,de izomból fogsz így fogyni nem a zsírból.

2012. jún. 22. 16:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem írták egész nap koplalsz,plussz mellette a kávé szépen fel fogja vinni a vérnyomásod,úgy hogy én nem adnék egy hetet a korházhoz...
2012. jún. 23. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!