Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire fogyókúrás étel a...

Mennyire fogyókúrás étel a gombaleves?

Figyelt kérdés

Így készítem:

Hagymát, gombát, répát pici olajon megpárolok. Fűszerezem (tárkony, delikát, bors), felöltöm annyi vízzel, hogy ellepje. 15-20 percig főzöm, majd 1 pohárka tejfölt teszek bele. Összerottyantom.

2012. jún. 22. 23:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Nincs benne rántás -> tökéletes.
2012. jún. 22. 23:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Ugyan alacsonyabb a fehérje tartalmuk, mint a húsnak, de tök jól emészthető proteinforrás. Minden aminosavat tartalmaz, még kéntartalmúakat is. Tök alacsony a kalória értéke. A szénhidrát nagyrésze nehezebben emészthető diétás rost. Vitamin, ásványianyag megfelelő benne.
2012. jún. 23. 05:46
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Nem lesz hasznos a válaszom, de gtam, megosztom: tárkony helyett taknyot olvastam :D
2012. jún. 23. 06:46
 4/8 A kérdező kommentje:

Kedves Első és Második válaszoló!

Nagyon szép köszönöm, azt hittem a tejfölbe beleköt majd valaki, de nem.

Kedves Harmadik válaszoló!

Örülök, hogy pár kellemes másodpercet okoztam neked! :)

2012. jún. 23. 09:49
 5/8 anonim ***** válasza:

ööö... hát én lehet most gonosz, leszek, és belekötök: az 1 pohárka tejföl mennyi? mert pl. anyu hatalmas pohár tejfölt szokott venni, talán 500 grammos? vagy 250 nemtom, de hatalmas, gondolom annyit nem használsz, hanem kisebb pohárral teszel bele.

Esetleg, ha még diétásabban akarod, natúr joghurttal is meg lehetne próbálni.

A 2. hozzászólónak: a gomba NEHEZEN emészthető étel, mert kitinből van. (nem zöldség, nem is növény a gomba) ettől függetlenül diétás, rendkivül alacsony kalóriás persze! csak nehezen emészthető, ezért rengeteget nem szabad belőle enni. Puffaszthat. Persze 1 gombalevestől semmi baja nem lesz az embernek, csak ha egy egész kosár gombát eszik:D

2012. jún. 24. 15:50
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

Nem 500 g-ot tettem bele, kicsit sok lenne. :) Natúr joghurttal még nem próbáltam, vajon jó?

2012. jún. 24. 16:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Én sem próbáltam, mivel kevesebb benne a zsír, ezért diétásabb lehetne, de lehet, nem lesz annyira finom. Ki kell próbálni. De ha nem 500 gr a tejföl, szerintem 1 adag levest egy nap nyugodtan lehet enni:)
2012. jún. 24. 21:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Egész nap azt ettem és semmi bajom. KIcsit gyakrabban jártam wc-re, mert egész nap levest ettem. Viszont jó gazdagon volt sárgarépával, hagymával így laktató is volt annak ellenére, hogy csak leves.
2012. jún. 24. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!