Hogyan lehet az evésben mértéket tartani?
Bizony, akaraterővel...
Én mindig azt vallom, hogy nem különleges diétákat kell folytatni, nem a csodát kell keresni, hanem mértéket kell tartani.
Ez bizony sokszor nehezebb is, mint ilyen meg olyan kúrákat csinálni pár hétig, mert ez egy életen át tart.
Nem azt jelenti, hogy az ember sosem csábul el, de azt mindenképp, hogy életforma a mértéktartás.
Nekem nagyon bevált, és idővel könnyebb, mint először, szóval érdemes odafigyelni erre.
Módszerem: a cél lebeg a szemem előtt. Illetve, ha már elértem, akkor az, hogy meg akarom tartani.
Előttem már sok okos tanács, ahhoz plusz egy:
Végy elő egy kistányért, pakold tele kajával, azt, amiből szedtél, rakd el a szemed elől akár vissza a hűtőbe, és amit kiszedtél, akkor már csak azt látod.
Egy egészen telepakolt tányérral (igaz, hogy kistányér!) fogsz vacsorára kajálni akármit! Ezt látja a szemed, és mivel csak annyit lát és nem többet, beéri ennyivel! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!