Milyen volt a mai kajám?
Reggelire ettem kb 3 nagy evőkanál zabpelyhet tejjel és egy banánnal
Ebédre: egy ro*hadt nagy tál babsalátát (mert ennek nem bírok ellenállni...imádom :D )
Vacsira: grillcsirkét gondoltam csak nem tudom mivel...:/
Én egyáltalán nem fogyózom. Hova is fogyóznék a 172 centimmel és az 53 kilómmal?
A napi étrendem?
Pl ma eddig:
Reggeli: két szalámis zsömle, margarinnal, kockasajttal, és zöldpaprikával
Tíz órai: nem volt mert későn reggeliztem
Ebéd: Nagy tál zöldborsó leves, és nagy tál bolognai spagetti
Uzsonna: mint a reggeli csak fele annyi
Vacsit még nem tudom, majd amihez lesz kedvem, de valami tojásos cucc lesz szerintem.
Ja és napközben mindenféle gyümik (ma pl: alma) amikor kedvem van. És meg ettem egy tábla Milkát is :D
Értem én, hogy azt le kell adni, de ne koplalj! Egyél rendesen és sportolj sokat. Mert ha ezzel az alig evéssel le is mennek a kilók amint visszatérsz a rendes étkezéshez megint visszajönnek. Fogyni csak életmód váltással lehet.
És igen a mozgás nekem is megvan...
Ez koplalás neked????????Tejó ég mennyit eszel te? Háznyit? :D
Ez egy fogyókúrás étrend.Nem ehetek pacalpörköltet milka csokival ;) Meg ilyeneket :) Én nem érzem koplalásnak.
Na jó :D
Akkor írj nekem egy napi étrendet egy TELJES étrendet ami szerinted nem koplalás és fogyókúrához jó
De ez akkor sem jó étrend. Vitamin szinte semmi. És csak 3x ettél, pedig 5x kéne minimum. Persze nem minden alkalommal egy fél lovat, de azért tízórai meg uzsonna is kéne... gyümölcs vagy joghurt vagy valami ilyesmi. Ha ez még benne lenne akkor már nem lenne olyan gáz...
És persze a sport!!!!!
a bab tele van vitaminnal. A gyümikkel meg szerintem picit vigyázni kell mert nagyon sok bennük a gyümölcs cukor,és ha sokat eszünk abból akkor szerintem az is árt.
Ahhoz hogy ne az izmot hanem a zsírt bontsa a szervezet sok fehérje kell.Tegnap megettem 2 barackot szóval....;D
Na mindegy:) Szerintem még mindig jobb vagyok azoknál akik megkérdezik itt hogy "fúúú sokat ettem?" " ettem 2 tojást egy almást meg egy kenyeret" :)
egyébként honnan tudod ilyen jól,ha vékony vagy? :) (nem kötözködésből csak érdekel) Voltál esetleg régen duci és sikerült leadni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!