Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen a mai kajám?

Milyen a mai kajám?

Figyelt kérdés

Későn keltem, 11 után

Reggeli: egy kefir, kávé édesítővel

Ebéd: tejfölös, sajtos sült csirkemell, viszonylag kevés tésztával

Vacsora: 2 főtt tojás, 1 deci 1,5%-os tej

2012. jún. 22. 16:36
 1/6 Cristian1997 ***** válasza:
65%

Jó nagy szar. Ez az életben maradáshoz is kevés.

Reggeli: lassú felszívódású ch (zabpehely)+ fehérje

Tízórai:Csirkemell+zöldség

Ebéd:Csirkemell+zöldség+rizs

Délután:Csirkemell+zöldség

Vacsora:Sovány túró

A csirkemellet cserélgetheted sovány marhahúsra,tonhalra,pulykamellre.

2012. jún. 22. 16:44
 2/6 anonim ***** válasza:
az előttem szólónak igaza van... nem meghalni akarsz, ember... ehetsz bőségesen párolt zöldségeket, finom zöldség és csirkehúslevest( a gyomrod bánja, ha levest nem eszel), húst is, sovány húst, jól lehet vele lakni nyugodtan, salátával, esetleg barna rizs, nem tészta.. soha nem tészta... szénhidrátot nem szabad ha fogyózol, ha nem fogyózol meg végképp értelmetlen koplalni... a kávé jó anyagcsere gyorsító, de zöld teát is ihatsz, gyorsítja a fogyást.. és mozogj, legalább fél órát intenzíven
2012. jún. 22. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

megint egy csirkell függő :D

nem volt rossz a kajád, de a tészta nem kellett volna

2012. jún. 22. 16:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Kevés! Amúgy az elsővel én is egyetértek!
2012. jún. 22. 17:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Mért lett lepontozva az első???:O

Igaza van mégha fáj is.

Kérdező:

reggelire kell bőségesen enni,mert annak a nagy részét napközben ledolgozzuk.Te ettél egy kb 90 kalóriás kefírt.....

Az ebéded tiszta szénhidrát. Attól hogy tejtermék,nem biztos hogy sok fehérjét tartalmaz. A sajt televan zsírral ahogy a tejföl is.A tészta tiszta szénhidrát amire persze szükséged van de más formába.

Vacsorára jó ötlet volt a fehérje,viszont ez kevés. Én vacsorára ajánlanám a kőrözöttet (ha nagyon nem bírod az ízét ahogy én akkor esetleg egy szelet teljeskiőrlésű kenyeret letolhatsz mellé) vagy grillcsirkét párolt zöldséggel,esetleg salátával.Ez jóllakat mégsem tartalmaz túl sok kalóriát és a csirkében rengeteg a fehérje.

2012. jún. 22. 18:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Szénhidrátot nyugodtan ehetsz.Hülyeséget írt az egyik válaszoló.Kell enni a szervezetednek szüksége van szénhidrátra,de lassan felszívódóra. Pl barna rizs..
2012. jún. 22. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!