Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le tudok -e fogyni anyári...

Mucus98 kérdése:

Le tudok -e fogyni anyári szünetbe 15 kg-ot véglegesen?

Figyelt kérdés
eddig mindig is zavart h folyton csesztetenek, mert kicsit husis vagyok..de most tényleg le szeretnék fogyni.. a 15 kg lenne a legtökéletesebb és ekkor tuti h nem csesztetnének..de h is kezdjek bele? :O
2012. jún. 21. 15:10
 1/5 anonim válasza:
Én például úgy kezdtem bele, hogy felhagytam a vacsorázással. Kb 2 hét alatt megszokja az ember. Majd utána reggelinél és ebédnél is mindig egy kicsit kevesebbet ettem. Ma már nem is tudok olyan sokat enni, meg nem is kívánom. De az is fontos, hogy ezek mellett mozogni kell, mert különben az izmok fogynak és nem a zsír (tapasztalat). Nekem nagyjából heti egy kiló volt, amit kényelmesen le tudtam adni, de ha kicsit husisabb az ember, akkor másfél, talán 2 kiló is belefér.
2012. jún. 21. 15:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Az izmaid nem csak azért fogytak kedves első, mert mozogni kell, hanem mert VACSORÁZNI is kell. Szénhidrátok nélkül, magas fehérjetartalmú (lassú felszívódású) ételeket kell enni. Napi 4-5 étkezés lenne a legjobb, kis adagokban, így a vércukorszinted se ugrál. Szénhidrátokat kellene visszafogni, és a rossz zsírokat. A mozgás napi szinten legalább 1 óra kellene hogy legyen, de ha reggel este edzel, kocogsz, vagy biciklizel, akkor biztosan lesz eredménye. 15 kilót simán le lehet adni, csak figyelni kell a kajára, és az ilyen urban legendeket el kell felejteni, hogy nincs vacsora, meg 6 után "alszik a kenyér". Sok fehér hús. hal, zöldség, krumpli csak főzve, rizs, stb. Nem nehéz betartani, a mennyiségre kell figyelni. Én 30 kilót fogytam le, heti szinten maximum 1-2 kilót kéne fogyni, az egészségesebb, stb stb.

De ha bárhol azt olvasod, hogy ne egyél ekkor és ekkor, meg csak fehérjét, vagy csak szénhidrátot, akkor azt szerintem felejtsd el. Az étel minősége, és mennyisége számít, valamint a mozgás.

2012. jún. 21. 15:31
 3/5 adriennjeni válasza:
63%
Én legelsőnek az üditökröl mondtam le, egy hét alatt fogytam 3 kilót csak mert csapvizet ittam. Tornáztam, minden nap fokozatosan többet. 6 után nincs evés, ez aranyszabály, én fött krumplit ettem, meg párizsit zöldségeket, csirkehúst kevés olivaolajon átsütve. 30 kilót fogytam. 2 év alatt. Végleges, az csak a halál. Vigyázni kell mert pikk-pakk visszaszaladnak a kilók. ÖNURALOM!!! Ird ki egy papirra,h mennyit szeretnél fogyni, mindig amikor meglátod mondogasd magadban, és bizz magadban. Ha nem hiszed el a saját gondolataidat akkor nem fog sikerülni. Tapasztalat!!! Sok sikert!
2012. jún. 21. 15:57
 4/5 adriennjeni válasza:
Ja, lehet,hogy meglepödsz a 2 éven, de tudnod kell, hogy gyorsan semmiképpen nem szabad fogyni, és ne szedj be semmit.Nem hiányzik, hogy legyengülj!!!
2012. jún. 21. 15:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az edigi normális válaszokat. Hálás vagyok érte,h még vannak normális emberek is ebben az országban :)
2012. jún. 22. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!