Le tudok -e fogyni anyári szünetbe 15 kg-ot véglegesen?
Az izmaid nem csak azért fogytak kedves első, mert mozogni kell, hanem mert VACSORÁZNI is kell. Szénhidrátok nélkül, magas fehérjetartalmú (lassú felszívódású) ételeket kell enni. Napi 4-5 étkezés lenne a legjobb, kis adagokban, így a vércukorszinted se ugrál. Szénhidrátokat kellene visszafogni, és a rossz zsírokat. A mozgás napi szinten legalább 1 óra kellene hogy legyen, de ha reggel este edzel, kocogsz, vagy biciklizel, akkor biztosan lesz eredménye. 15 kilót simán le lehet adni, csak figyelni kell a kajára, és az ilyen urban legendeket el kell felejteni, hogy nincs vacsora, meg 6 után "alszik a kenyér". Sok fehér hús. hal, zöldség, krumpli csak főzve, rizs, stb. Nem nehéz betartani, a mennyiségre kell figyelni. Én 30 kilót fogytam le, heti szinten maximum 1-2 kilót kéne fogyni, az egészségesebb, stb stb.
De ha bárhol azt olvasod, hogy ne egyél ekkor és ekkor, meg csak fehérjét, vagy csak szénhidrátot, akkor azt szerintem felejtsd el. Az étel minősége, és mennyisége számít, valamint a mozgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!