Mennyit lehet fogyni 1-1.5 hét alatt? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Én rengeteget eszem, és sajnos elég édesszájú is vagyok. 160 cm és 56-58 kg vagyok. Tudom. soknak hangzik, de mindenki azt mondja, hogy jó vagyok, csinos vagyok stb., viszont a combomat és a fenekemet kicsit hájasnak (+ narancsbőrösnek) tartom, ezért nem merek kimenni fürdőruhába. attól függetlenül, hogy rengeteget zabálok, 1 éve a súlyom változatlan maradt.legközelebb 1-1.5 hét múlva kéne fürdőruhában lennem (osztálytábor), viszont addig szeretnék egy kicsit lefogyni. Szerintetek max hány kg-t tudok leadni? És milyen fogyókúrával?
13/l
2012. jún. 20. 18:20
2/3 anonim válasza:
hát ha nagyon fontos akkor 3kg is letud menni, sok zöld tea, napi 1000 kalória, napi szintű egy-két óra intenzív mozgás. de ahogy az előttem szóló is mondta egészségesen maximum 1 kiló a reális.
3/3 anonim válasza:
2 kilót simán, és sztem az még egészséges is. :) Hajrá, ügyes legyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!