Szerintetek sikerülhet lefogynom? Vagy Neki van igaza? (lent bőv. )
Figyelt kérdés
Nem vagyok az a tipikus "csontsovány alkat", elég erős csontozatú vagyok, így a minap eldöntöttem, hogy kicsit (max. 3-5 kg) fogyni szeretnék, mert a jelenlegi állapotban nem érzem magam jól a bőrömben. Anyámnak is elmondtam ezt, erre ő aranyos módon megnyugtatott: "Úgysem leszel soha vékony stb." Eléggé rosszul esett, és nem is tudom, hogy higgyek-e Neki, ugyanis így sincs sok önbizalmam ilyen téren - természetesen nem sokat segített a véleménye.
Szerintetek sikerülhet fogynom?
2012. jún. 20. 22:13
11/17 anonim válasza:
Én is 168 cm vagyok és 54-56 kiló szoktam lenni, és 36-os meg S-es ruhákat hordok, akkor hova kellene fogyni?? Vagy deszka szeretnél lenni? A férfiak nem arra buknak, elárulom. Előző voltam
12/17 A kérdező kommentje:
Azért a 0 izomzat túlzás, de nem vagyok izmos, az tény.
2012. jún. 23. 23:09
13/17 poiu válasza:
168/53: kisebb a súlyod az egészséges határnál. [link]
Látatlanban csak annyit mondhatok, ne fogyj, hanem izmosodj, az édességet elhagyni ettől függetlenül jó ötlet. Hajrá!
14/17 anonim válasza:
Ember 168 cm vagy es 53 kg es meg fogyni szeretnel?!
15/17 A kérdező kommentje:
Mint ahogy korábban említettem (sikeresen "hiánya"-t írtam "hiába" helyett, most vettem észre), a számadatok ellenére tényleg van mit leadnom.
2012. júl. 3. 15:46
16/17 anonim válasza:
Lehet hogy néhol van rajtad felesleg és ezért csökkentened kéne a testzsírszázalékod, de hogy 53kilónál nem kéne kevesebbnek lenned, sőt inkább többnek az tény.
17/17 anonim válasza:
Ez a erős csontozat kamu duma. Azért nem akarna senki fogyni, még ha igaz is lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!