Szerintetek sikerülhet lefogynom? Vagy Neki van igaza? (lent bőv. )
Nem vagyok az a tipikus "csontsovány alkat", elég erős csontozatú vagyok, így a minap eldöntöttem, hogy kicsit (max. 3-5 kg) fogyni szeretnék, mert a jelenlegi állapotban nem érzem magam jól a bőrömben. Anyámnak is elmondtam ezt, erre ő aranyos módon megnyugtatott: "Úgysem leszel soha vékony stb." Eléggé rosszul esett, és nem is tudom, hogy higgyek-e Neki, ugyanis így sincs sok önbizalmam ilyen téren - természetesen nem sokat segített a véleménye.
Szerintetek sikerülhet fogynom?
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Attól, hogy erős csontozatú vagy az nem egyenlő a túlsúllyal, vagy a felesleggel. Ugyan úgy SIKERÜLHET leadnod, ahogy felszedned :)
Én is küszködök hasonló problémával. Sokszor volt olyan alkalom, hogy kijelentettem MOST fogyózok, diéta. Aztán 1-2 hét múlva abba maradt. Már mosolyogtak rajtam a szüleim, amikor már jó párszor eljátszottam, de egyszer sikerült! Sikerült leadnom 10kilót. Még szeretnék legalább 5-6 kilót a nyáron ( kicsit elbíztam magam így abbamaradt :) )
Nem volt szép, hogy azt mondta nem sikerülhet, de lehet fáradt volt, vagy viccelt?! Ráadásul ilyen esetben bennem azért is csak előbújik a bizonyításvágy, hogy igen is menni fog.
Hajrá
Köszönöm a választ! :)
Szerintem komolyan gondolta. Ez azért is fura, mert a 168 cm-emhez az 53 kg-mom szerintem nem olyan vészes, hogy ilyet mondjon... Meglepett vele, és ezzel sikerült elérnie, hogy még inkább kövérnek érezzem magam. Persze tudom jól, hogy egy alapos formásítás és izmosítás rám férne, de na... Csúnya beszólás volt.
168 cm, 53 kg, ráadáasul erős csontozat... Hát nem tudom, hova akarsz fogyni. De anyád sem normális.
(Az enyém is mindig ezt mondogatta, fogadjam el, ilyen az alkatom, stb. Csak éppen én fogyás után vagyok 65 kg, szóval itt azért kicsivel jogosabb...)
Nálam is ugyanez a helyzet.Engem piszkáltak eddig,hogy kövér vagyok,sose leszek nádszál vékony.
kb 10 kg felesleg van rajtam..már fogytam belőle 3 kg-t és megjegyezte,hogy ne fogyjak tovább,mert nem egészséges..
3 hét alatt 3 kg az egészséges még a végén nem tudnak majd kit piszkálni
Szia. Én 168 cm-hez 57 kg vagyok.. Nekem pont az 53 lenne a cél:D De anya nekem is mindig azt mondja, hogy ilyen az alkatom meg lyan igazán vékony soha nem lehetek.. De be akarm bizonyítani, hogy igen.. Privátban vagy Facebokn nincs kedved beszélgetni? Megsztani egymással a tapasztalatokat?
13/L
Köszönöm, rajta vagyok a témán. Igaz, még csak tegnap kezdtem, de tervezek beiktatni minden nap legalább fél óra tornát, nagyfokú édességkorlátozást és kevesebb adagokat az ételekből.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!