Július 20-án utazom el, és nagyon szeretném kicsit formába hozni magam. Hogy tegyem?
Figyelt kérdés
szóval nem az a célom,hogy két hét alatt 10kilót lefogyjak,de kicsit feszesedjek,és a pocim legyen laposabb.
a derekamnál az úszógumit is szeretném csökkenteni, szerintetek milyen gyakorlatokkal tudnám formázni?
MOstanában inkább csak zöldségeket, gyümyölcsöket eszem, téstát, kenyeret nem, néha becsúszik egy fagyi:).
Jó lesz így?
2009. júl. 6. 14:12
1/6 anonim válasza:
Ha szigorú szeretnél lenni a fagyi se csússzon be. De azt kell mondanom, hogy hamarabb kellett volna gondolkoznod e tekintetben, két hét alatt csodát ne várj. Max. a felraktározott vizet fogja elengedni a szervezeted.
2/6 anonim válasza:
töltsd le norbi zsírégető edzését.ha megadod az email címedet átküldöm neked.nekem 10 nap alatt látványos eredményt hozott.nem fogysz 10 kilót,de eltünik a narancsbőr.
3/6 A kérdező kommentje:
második, írtam neked!
2009. júl. 6. 18:13
4/6 anonim válasza:
köszönöm azt a 31 levelet amit küldtek nekem ,hogy küldjem át a norbit.igaz én csak a kérdezőnek ajánlottam fel...
szóval ha valakinek még kell,ide felraktam,7 napíg letölthető: [link]
ne küldjetek nekem emaileket légyszi!köszi.
szivesen megosztom mindenkivel,cse ne küldjetek csomó emailt.
5/6 anonim válasza:
jóindulatból megadtam a linket,hogy mindenki letölthesse aki akarja.ma mégis 93!!!(nem vicc) emailt kaptam hogy küldjem át.ki nem tud olvasni????ne írjatok légyszi,csak katt. a linkrer!köszönöm. utolsó válaszoló voltam
6/6 anonim válasza:
Én a futást ajánlom. Mellette persze tornázhatsz, de szem heti 3x fuss min. fél órát lassú tampóban. Nekem sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!